65.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
65.000

NOY4N

Picopat
Şu an beni uzun götürecek güçlü bir laptop lazım, aklımda i7 14700HX 4070'li Victus var ya da ikinci el ASUS ROG G16 I9 13980HX 4070 var. Hangisini almak daha mantıklı olur? Başka önerilere de açığım. Mac isterdim ama benim işime yaramıyor.
Victus Rog strix G16 bahsettiklerim bunlar.

Son düzenleme:
Reis iyi güzel ama benim işlemcinin özellikle güçlü olmasını istiyorum bu omendeki ryzen 7 8845hs intellere göre zayıf kalıyor. Omen 17 güzel ama bence fazla büyük taşıması etmesi hep sorun bende üni öğrencisiyim birde yabancı uyrukluyum yurt dışına gidip geliyorum o yüzden 16 lik biraz daha küçük birşey olsun istiyorum. Birde bunlarda touchpadinde sorun oluyor diye biliyorum.

Evet benim gönderdiğim victusun ekranı kötü ama buda bütçeyi fazla aşıyor gibi. Bundan da haberim var ama iste 70 e geliyor neredeyse benim bütçem aslında 60 65e kadar bir şekilde ayarlarim da 70 zor.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...r-9j223ea-pm-HBC00005S0G2X?magaza=Tekramarket

Bunun farkı ekran hocam, 144hz FHD bana kalırsa aradaki farka ilk yolladığım modeli almak değer gibi. Yine de siz bilirsiniz.

Ekran kalitesi diğerinde daha güzel ama iste bütçeyi aşıyor. Sıfır yerine 2. Elden temiz bakmak nasıl sence?
Ben elektronik işlerinde ikinci ele hiç sıcak bakmıyorum hocam maalesef tavsiye etmem. Kimin eşyasını nasıl kullandığını bilmek, anlamak çok zor maalesef.

Ben elektronik işlerinde ikinci ele hiç sıcak bakmıyorum hocam maalesef tavsiye etmem. Kimin eşyasını nasıl kullandığını bilmek, anlamak çok zor maalesef.
Onda haklısın zaten o yüzden biraz tedirginim ama iste o attığımı sahibindenin param güvende ile alsam sorun olsa iade edebiliyorsun. Ama oda 3k fln :/

Onda haklısın zaten o yüzden biraz tedirginim ama iste o attığımı sahibindenin param güvende ile alsam sorun olsa iade edebiliyorsun. Ama oda 3k fln :/
Hocam hiç uğraşmaya değmez bence boşuna zaman kaybetmenin bir anlamı yok.

Hocam hiç uğraşmaya değmez bence boşuna zaman kaybetmenin bir anlamı yok.

Evet öyle, bende aslında sıfır almaya daha yatkinim ama iste her birisinin bir eksisi çıkıyor normalde her şeyine bakmıştım yeni marka olsa TR de game garage Slayer 4 alacaktım ama bir sorunu var ki fan sesi hep mevcut onda. Şu an ne bileyim bu fiyat aralığına kararsızım ne alsam, az para da değil. Bu arada ben bir de After Effects Premiere Pro gibi video montaj kullanacağım işlemcisi onun için iyi olsun istiyorum

40 000 TL'ye yakında bir Victus var i7 14700HX 4060'li onu bir buluşup bakmayı düşünüyorum eğer beğenirsem almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…