65.000 TL'ye laptop önerisi

• Konuyu başlatan NOY4N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 439
Bütçe
65.000
Evet öyle, bende aslında sıfır almaya daha yatkinim ama iste her birisinin bir eksisi çıkıyor normalde her şeyine bakmıştım yeni marka olsa TR de game garage Slayer 4 alacaktım ama bir sorunu var ki fan sesi hep mevcut onda. Şu an ne bileyim bu fiyat aralığına kararsızım ne alsam, az para da değil. Bu arada ben bir de After Effects Premiere Pro gibi video montaj kullanacağım işlemcisi onun için iyi olsun istiyorum

40 000 TL'ye yakında bir Victus var i7 14700HX 4060'li onu bir buluşup bakmayı düşünüyorum eğer beğenirsem almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Hocam ikinci elde o zaman iyice bakın kontrol edin, inciğini cıncığını kurcalayın sahibine de sorun tabii yapmadan önce 😅, neden bakmak istediğinizi de anlatırsınız. Ama hala ikinci el taraftarı değilim. Haberinizi bekliyorum.

Hocam bu bütçede 4070li OMENler var diye biliyorum. Eğer iyi işlemci lazımsa bahsettiğiniz ikinci el ROG Strix G16'yı alın temizse eğer, pişman olmazsınız.

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler bayadir sınavlar fln derken hiç girip etmiyorum. Aorus 16x aldım, bayağı bi araştırıp aldım baya memnunum suanlik, sadece garip bi sekilde fan dengeli modda veya düşük devirlerde çalışırken çok ince elektriksel cizirt sesi geliyor duyması zor. Acaba sebebi nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı