65.000TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
65000
Dediğiniz gibi işlemci olarak Gigabyte daha iyi ama arada çok uçuk bir fark yok. Wi-Fi 7 ile Wi-Fi 6 arasında ciddi bir fark var mı? Bilgim yok o konu hakkında. Omen 17 serisinde touchpad kısmında bir boşluk varmış ondan şikayet var. Bir de galiba yazılımsal bir sorun cihaz pildeyken mavi ekran veriyormuş. Bunlar dışında ciddi sorun yaşayan görmedim. Bana Omen şu an daha mantıklı geliyor.

Öyle aman aman bir fark yok Wi-Fi 6 ile Wi-Fi 7 arasında. İslemci konusunda sizlik durum yoksa Omen 17'yi tercih edebilirsiniz. Diger arkadasin attığı Omen 16 evet iyi bir islemci var ama bu sefer de panel FHD'ye düşüyor.

O laptopun herhangi bir sorunu yok. AMD istersen şuna bakabilirsin.

Benim de zaten yukarıda söylediğim laptop bu. Bunda da touchpad sorunu var diyorlar ama bazılarını çok fazla rahatsız etmemiş. Sadece pildeyken mavi ekran hatası biraz can sıkıcı gibi duruyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı sizin?

Öyle aman aman bir fark yok Wi-Fi 6 ile Wi-Fi 7 arasında. İslemci konusunda sizlik durum yoksa Omen 17'yi tercih edebilirsiniz. Diger arkadasin attığı Omen 16 evet iyi bir islemci var ama bu sefer de panel FHD'ye düşüyor.

Evet ona dikkat ettim. Dediğim gibi işlemci arasında uçuk bir fark yok olsa fikrim değişirdi. Omen 17 almak daha mantıklı geliyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Benim de zaten yukarıda söylediğim laptop bu. Bunda da touchpad sorunu var diyorlar ama bazılarını çok fazla rahatsız etmemiş. Sadece pildeyken mavi ekran hatası biraz can sıkıcı gibi duruyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı sizin?
Evet bazı insanlara o sorunlar denk gelmiş. Ama yazılımsal olarak çözülebileceği için pek dert değil.

Evet ona dikkat ettim. Dediğim gibi işlemci arasında uçuk bir fark yok olsa fikrim değişirdi. Omen 17 almak daha mantıklı geliyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Maalesef touchpad sorunu hakkında bir bilgiye sahip değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı