%65-60 Wireless klavye önerisi

Hocam ikisi de gayet güzel şu anda fazla araştırma yapamadım. Ancak RS7'yi seçerdim.

Bu HM66 da hiçbir özellik yazmıyor ya neden? RS7'ye baktım Rapid trigger aralığından tut ms hatta web driver a kadar her şey yazıyor. Bu HM66 da hiçbiri yok mu bunların?

Var kendi sitesinden bakabilirsin.

E o zaman bir eksiği yok RS7'ye göre. Alıyorum HM66 o zaman hocam teşekkür ederim iyi sosyaller hayırlı bayramlar. Sadece şu snap Tab olayı bir tık korkutuyor beni. Kapalıyken falan kendi kendine aktif olsa ya da bir güncelleme falan gelse otomatik açılsa fark etmesem ban yerim... 1500-2000 dolar envanter var kalpten gidebilirim :D

E o zaman bir eksiği yok RS7'ye göre. Alıyorum HM66 o zaman hocam teşekkür ederim iyi Sosyaller hayırlı bayramlar. Sadece şu snap Tab olayı bir tık korkutuyor beni. Kapalıyken falan kendi kendine aktif olsa ya da bir güncelleme falan gelse otomatik açılsa fark etmesem ban yerim... 1500-2000 dolar envanter var kalpten gidebilirim :D

Yok hocam kickliyor ban atmıyor diye biliyorum.

Yok hocam kickliyor ban atmıyor diye biliyorum.

Reddit'e falan baktımda bazıları VAC ban atıyor direkt permament gidebilirsiniz diyor. O yüzden korkum. Kick ile kalsa durum gayet iyi o zaman çok rahatlarım zaten.

Reddit'e falan baktımda bazıları VAC ban atıyor direkt permament gidebilirsiniz diyor. O yüzden korkum. Kick ile kalsa durum gayet iyi o zaman çok rahatlarım zaten.

Aslında klavyeyi almaya karar vermiştimde vazgeçtim her şeyi tam istediğim gibi ancak Wireless yok dolayısıyla pek bir anlamı yok yeni klavye almamın. Zaten benim klavye kablolu iken kusursuz çalışıyor. Son anda napıyorum la ben dedim vazgeçtim 😂 HM66'nın aynısı Wireless olsa alırdım muhtemelen. Yine de teşekkürler önerileriniz için. (eğer Wireless tok sesli %65 öneriniz falan varsa mutlu olurum) iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Aslında klavyeyi almaya karar vermiştimde vazgeçtim her şeyi tam istediğim gibi ancak Wireless yok dolayısıyla pek bir anlamı yok yeni klavye almamın. Zaten benim klavye kablolu iken kusursuz çalışıyor. Son anda napıyorum la ben dedim vazgeçtim 😂 HM66'nın aynısı Wireless olsa alırdım muhtemelen. Yine de teşekkürler önerileriniz için. (eğer Wireless tok sesli %65 öneriniz falan varsa mutlu olurum) iyi sosyaller.
https://wraithesports.com/en-eu/products/atk-rs6-aluminyum-hall-effect-klavyeSesini bilmiyorum bu arada. Ancak ben manyetiklerde çok az tok sesli gördüm. Ancak jade pro modelinin sesi gayet güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı