65-70 bin TL her şey dahil sistem önerisi

Evet vento psusu berbat ötesi, bomba gibi. AMD Kartları iyi performans verir ama driverları rezildir. Ben dediğim gibi kaliteden yanayım ve dediğimin arkasında dururum. Birisinin bir bilgisayar yüzünden bir psunun patlamasını görmesini istemiyorum
Dostum 2017 yılındamı yaşıyorsun?

Haklısın, İtopya'da fiyat aşırı abartı gözüküyordu o yüzden bakmadım https://www.akakce.com/ekran-karti/...64n-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,976012008.html mantıklı olur INNO3D çok sağlam bir markadır kendim bir katını 2 yıldır kullanıyorum 0 sorun. Bizim ülkede popüler değil ama niyeyse.

İşte niye İtopya'dan toplanmamalı kendi ağzından söylemişsin :D abartı fiyatlarından dolayı.

2025TEYIz benim bildiğim ama. Hem arkadaşın attığı FPS çok daha iyi bir tercih olur Vento yerine.

İkisi arasında pek fark olduğunu sanmıyorum FSP daha iyi tabii ama ve AMD sürücüleri gayet iyi şu an driver sorunu çeken taraf NVIDIA.

İşte niye İtopya'dan toplanmamalı kendi ağzından söylemişsin :D abartı fiyatlarından dolayı.

İkisi arasında pek fark olduğunu sanmıyorum FSP daha iyi tabii ama ve AMD sürücüleri gayet iyi şu an driver sorunu çeken taraf NVIDIA.
bakmak için kullandım zaten. sıra sıra seçilebiliyor hem bi ton sekmeyle uğraşmaya gerek kalmıyor :)

5070'li nasıl bir sistem alabilirim?

Attığım 9070XT 5070 Ti ile saf güçte kafa kafaya DLSS 4 ile FSR 4 arasında da pek fark yok asıl olay MFG bütçende en iyisi 9070XT.

Bakmak için kullandım zaten. Sıra sıra seçilebiliyor hem bir ton sekmeyle uğraşmaya gerek kalmıyor :)

O zaman bu sistem özentisiz bir sistem olmuyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı