65-70 bin TL sistem önerisi

Bütçe
70000

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Selam arkadaşlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi. Dijital tasarım işleri ile uğraşıyorum yani sistemi hem oyun hem de iş ağırlıklı kullanacağım. Hazır kasalara bir göz gezdirdim ve 4070 Ti Super olan bir şeyler almayı düşünüyorum. İşlemci olarak aklımda ya 7800x3D ya da i7 13-14700k var. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca hazır kasa olursa sanırım daha iyi olur, kendim matematiğini yaptığımda çok daha uygun fiyata geliyor tek tek toplamaktansa. Ekstradan monitör bu fiyata istediğim özellikler ile dahil olur mu bilmiyorum ama olursa o konuda da öneride bulunabilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Islemciyi R7 7800X3D, anakarti Asus Prime X670-P, RAM olarak GSkill Flare X5 32GB, ekran kartini Palit 4070 Ti Super, SSD'yi KC3000 yapiyoruz.

Toplamda 66000TL.
Hocam cansınız ya, peki 70k ya tamamlayıp böyle hayat değiştiren bir geliştirme yapılabilir mi bu sisteme? 4k ya zaten adam akıllı bir monitör bulamam gibime geliyor onu ekstradan ayrı bir bütçe ile halledeceğim

Hocam cansınız ya, peki 70k ya tamamlayıp böyle hayat değiştiren bir geliştirme yapılabilir mi bu sisteme? 4k ya zaten adam akıllı bir monitör bulamam gibime geliyor onu ekstradan ayrı bir bütçe ile halledeceğim
4K'ya boyle bir monitor bulunabilir hocam.

ve bilgim olmadığından soruyorum, palit bilindik bir marka mı? Asus, gigabyte, msi vb. hiç olmadı galax'tan almak yerine böyle markalardan almak bir sorun yaratır mı

4K'ya boyle bir monitor bulunabilir hocam.

2k ve çift ekran bir şey yapacağım hocam o başlı başına bir para tutar zaten bana, o yüzden hani cepte kalan 4k'yı kasa içinde değerlendirmemin bir yolu var mı?

Anladım hocam, bir sorum daha olacak. PSU sorun yaratır mı? Aigo da nasıl bir marka çok bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aigo bildigim kadariyla Gamegaraj'in PSU'su. Asiri iyi degil, kotu de degil. Sorun cikaracagini sanmam. Bu arada artan 4K'yi kasa icinde kullanmak isterseniz 2. bir M2 depolama oneririm. Model Kingston KC3000. Kusura bakmayin banim vardi yazamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı