65-70 bin TL'ye laptop önerisi

Hayırlı olsun diyelim Legion aldım aklımda hep kalacaktı yoksa ASUS'un coil whine ve değişik problemler yaşayan müşteri kitlesi hep soru işareti bıraktı kafamda 18 olması iyiydi ama taşıma problemi yaşayacaktım.

MSI da sanırım Legion Pro'nun rakibi Vector değil aynı fiyata onu almak istemedim.

Lenovo incelemelerini daha iyi gözlemleyebildim ve şikayet görmedim kimsede o yüzden bu tercihi yaptım ve sipariş geçtim inşallah üzmez bizi teşekkür ediyorum herkese :)
Yok hocam üzmez tertemiz model. Bende şunu anladım. Msi, Asus Roq vb. marka ve seriler olsun iyi, kaliteli marka diye bakmayacaksın. Sadece Pc için değil mouse olsun klavye olsun ona benzer diğer şeyler. Bende sizden öğrendim Roq'da coil whine olduğunu. Vector'de G-sync olmadığını da @745396 sizden. Hiç aklıma gelmezdi Vector gibi bir seride g-sync olmayacağını. Gerçekten marka ne olursa olsun araştırıpta almak lazım. Bakın Lenovo nasıl taş gibi üstüne soğutma performansıyla çıktı. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Yok hocam üzmez tertemiz model. Bende şunu anladım. MSI, ASUS roq vb. marka ve seriler olsun iyi, kaliteli marka diye bakmayacaksın. Sadece PC için değil mouse olsun klavye olsun ona benzer diğer şeyler. Bende sizden öğrendim Roq'da coil whine olduğunu. Vector'de G-Sync olmadığını da @745396 sizden. Hiç aklıma gelmezdi Vector gibi bir seride G-Sync olmayacağını. Gerçekten marka ne olursa olsun araştırıpta almak lazım. Bakın Lenovo nasıl taş gibi üstüne soğutma performansıyla çıktı. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Seriden bağımsız modele bakmak lazım. Vector bu seride yok. Diğerinde olabilir. Olmasa da çok büyük eksiklik olmaz bence. Coil whine biraz şans işi. Her sesi cw sanan var. Şiddeti çok farklı olan var. Ama çoğunlukla ne yazık ki ASUS görülüyor. Ve yine her Legion kusursuz deyip alınmaz. Legion 9 en üst segmentinde Lenovo yakışmayan işler de var. MiniLED panel koyup saçma sapan nit ve komik DCI-P3 oranı gibi. Sıvı soğutma reklamı yapıp şaşılır derece fark etmemesi gibi...
Tıpkı söylediğiniz gibi o modeli detaylı araştırmak lazım.

@Matadorre canavar nasıl? Beğendiniz mi?

Son düzenleme:
Seriden bağımsız modele bakmak lazım. Vector bu seride yok. Diğerinde olabilir. Olmasa da çok büyük eksiklik olmaz bence. Coil whine biraz şans işi. Her sesi cw sanan var. Şiddeti çok farklı olan var. Ama çoğunlukla ne yazık ki ASUS görülüyor. Ve yine her Legion kusursuz deyip alınmaz. Legion 9 en üst segmentinde Lenovo yakışmayan işler de var. MiniLED panel koyup saçma sapan nit ve komik DCI-P3 oranı gibi. Sıvı soğutma reklamı yapıp şaşılır derece fark etmemesi gibi...
Tıpkı söylediğiniz gibi o modeli detaylı araştırmak lazım.

@Matadorre canavar nasıl? Beğendiniz mi?

İnanın çocuktan vakit bulup daha oyun testi yapamadım şu an oyunlar iniyor :) diğer testler problemsiz çıktı çok şükür herhangi bir ölü piksel yok ışık süzmesi de fark edemedim vardır belki ama beni rahatsız eden bir tarafı olmadı şu an ekranın :) inşallah bu akşam oynayabilirsem deneyimlerimi aktarırım :) şu an için elimde kaliteli bir laptop olduğunu bana hissettiriyor ama.

Win 11 ilk defa deneyimliyorum ona alışamadım biraz bir de ilk defa nvdia bir ekran kartı kullanıcam laptopu tam kapasitede kullanabilmek için biraz video izleyip düzenleme yapmam lazım güç planı ekran kartı ayarları gibi bir öneriniz var mı bunun için referans olabilecek video makale ?

İnanın çocuktan vakit bulup daha oyun testi yapamadım şu an oyunlar iniyor :) diğer testler problemsiz çıktı çok şükür herhangi bir ölü piksel yok ışık süzmesi de fark edemedim vardır belki ama beni rahatsız eden bir tarafı olmadı şu an ekranın :) inşallah bu akşam oynayabilirsem deneyimlerimi aktarırım :) şu an için elimde kaliteli bir laptop olduğunu bana hissettiriyor ama.

Windows 11 ilk defa deneyimliyorum ona alışamadım biraz bir de ilk defa NVIDIA bir ekran kartı kullanacağım laptopu tam kapasitede kullanabilmek için biraz video izleyip düzenleme yapmam lazım güç planı ekran kartı ayarları gibi bir öneriniz var mı bunun için referans olabilecek video makale?

- Windows 11'de çekirdek yalıtım kapatın bence başka şeye gerek yok (o sistemde)
-Ayarlar kısmında oyun - oyun modu - grafikler menüsünde oyunları yüksek performans seçin. (HDR kullanacaksanız otomatik HDR seçin)
-Doğrusu NVIDIA için özel ayara ihtiyacınız yok. Uygulamasını indirip sürücüyü Game Ready yükledikten sonra keyfinize bakın. Grafikler kısmında NVIDIA oyunları otomatik senkronizasyon yapacaktır (her zaman en iyi sonucu vermez)
-NVIDIA Denetim Masası'ndan açık değilse RTX Super Resolution açabilirsiniz (HDR içerikte işe yarayabilir)
- Pek gerekli değil ama. Yine NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi, program ayarları kısmından oyunu yüksek performans NVIDIA seçebilirsiniz.
-Siz daha çok Vantage yazılımına bakın. Tüm modları deneyin. Kendinize en uygun modu seçin. Güncellemeleri yine Vantage içinden yükleyin.
İleri düzey (OC, UV) düşünebilirsiniz (ileriki zamanlarda)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı