65 bin TL yazılım mühendisliği için laptop önerisi

Bütçe
65000
M3'ten daha iyidir, uçuk kaçık bir şekilde daha iyi değil ama daha iyi. Bütçenizin üstünde diye MacBook Pro'larda M4 işlemciye bakmamışım ancak bütçenizin çok fazla üstünde değilmiş. Mac satın alacaksanız ve öğrenciyseniz kesinlik PT.com.tr'den alın. Farkındayım sitenin ismi başta güven vermiyor ancak Apple ile alakalı her alışverişi hem kişisel olarak hem de çevreme buradan yaptırdım. Verdikleri fiyatlara yaklaşan olmuyor.

512 GB versiyon.
1TB versiyon.

Site üzerinden renk seçeneklerine bakın, ben önüme gelen modelleri atıyorum.

Son bir sorum olacak Mac'in bazı yazılım dillerinde sorun çıkardığı gibi şeyler okudum o yüzden Windows daha geniş kapsamlı dedim ama sizin de bir fikrinizi almak isterim.

Öncelikle ben bir yazılımcı değilim, bu sebeple söylediğim şeyleri %100 doğru olarak algılamayın. Ancak herhangi bir IDE kurarak birçok programlama dilinde çalışabilirsiniz. Sizden spesifik bir şey sormamın sebebi uygun olup olmadığını sizin için öğrenmekti. Ancak çevremde MacOS ile kodlama yapan birçok arkadaşım var. MacOS ile kodlama yapmak istemeyen ve inatla Windows kullanmak isteyen arkadaşlarım da var. Ancak Windows inatçısı arkadaşlarımın genel argümanı yazılım/programlama tarafından ziyade MacOS işetim sisteminin başka özellikleri açısından dertliler. Dediğim gibi, ne yazacağınıza ne istediğinize bağlı tamamıyla. Eğitime başlamadınız henüz diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı