65 bin TL'ye hazır sistem önerisi

sion5

Megapat
Herkese selam. Bir hafta önce bu fiyata laptop almayı düşünüyordum fakat kararımı değiştirdim ve masaüstü toplamaya karar verdim. Bu söylediğim fiyata rahat edebileceğim bir laptop ve güvenebileceğim marka da bulamadım. Mümkünse bu fiyat bandında, oyun ve gündelik işlerimi yağ gibi yapabileceğim, gerektiğinde de mühendislik programlarını rahat kullanabileceğim sistem arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sinerji ya da İtopya benzeri önerilere de açığım gidip fiziken alabilirim.

Artık zamlardan sonra 32 GB RAM'li sistem almak çok zor 16 GB RAM'e olur dersen 59k ya İncehesap'ta Technopat V3 var eğer dilersen 2K ya da anakart yükseltip güzel bir anakart alabilirsin 61k oluyor parçaları gayet iyi ama soğutma da 90mm hava soğutma var. Dilersen seçeneklerden 1K farkla güzel idarelik hava soğutma alabilirsin. Ya da 4 5 k ya ekstra internetten güzel sıvı soğutma alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık zamlardan sonra 32 GB RAM'li sistem almak çok zor 16 GB RAM'e olur dersen 59k ya İncehesap'ta Technopat V3 var eğer dilersen 2K ya da anakart yükseltip güzel bir anakart alabilirsin 61k oluyor parçaları gayet iyi ama soğutma da 90mm hava soğutma var. Dilersen seçeneklerden 1K farkla güzel idarelik hava soğutma alabilirsin ya da 4 5 k ya ekstra internetten güzel sıvı soğutma alabilirsin.

Zamlar yerinde durmaz maalesef. Derin hakimiyetim yok bu OEM parçalarla alakalı ama 5 yıl sonra tekrar masaüstü almaya karar vermişken bir 5 yıl daha götürsün istiyorum. 32 GB RAM olursa daha mantıklı olur benim için, teşekkür ederim yorumun için.

Artık zamlardan sonra 32 GB RAM'li sistem almak çok zor 16 GB RAM'e olur dersen 59k ya İncehesap'ta Technopat V3 var eğer dilersen 2K ya da anakart yükseltip güzel bir anakart alabilirsin 61k oluyor parçaları gayet iyi ama soğutma da 90mm hava soğutma var dilersen seçeneklerden 1K farkla güzel idarelik hava soğutma alabilirsin. Ya da 4 5 k ya ekstra internetten güzel sıvı soğutma alabilirsin.

Şu tarz sistemler görüyorum. Mantıklı mı sizce?

Zamlar yerinde durmaz maalesef. Derin hakimiyetim yok bu OEM parçalarla alakalı ama 5 yıl sonra tekrar masaüstü almaya karar vermişken bir 5 yıl daha götürsün istiyorum. 32 GB RAM olursa daha mantıklı olur benim için, teşekkür ederim yorumun için.

Şu tarz sistemler görüyorum. Mantıklı mı sizce?

Segotep nasıl marka çok bilmiyorum ama Technopat V3 daha mantıklı bence. Hangi tür oyunlar oynayacaksınız?

Cyberpunk, Rdr ve buna benzer hikayeli oyunlar. Aynı zamanda da BF gibi oyunları da kafam rahat oynamak istiyorum😀
Ozaman technopat v3 daha mantıklı

Bende 1.5 ay önce technopat v3 aldım aslında ama benim anakart ve sıvı soğutma yükseltmesi şuanda orda yok ve ramim için 8k ekstra para alıyor sadece ekran kartı ve ssd si aynı gerisini düşürmüşler modelleri ve daha pahallı yapmışlar

Ve ben bakıyorum şuan oem paketlere ama hayla en mantıklısı technopat v3 gibi bu fiyat bandında tabiki 1 2 yükseltme ile

Technopat mantıklı değil diğerinde 7600X varken Technopat V3 de ise 7500F var arkadaşın dediği sistem daha mantıklı bütçesini biraz arttırıp 32 GB RAM yapıp anakartı da Gigabyte b 650M yaptımı mis gibi sistem olur. Zaten PNY ekran kartı 3 bin TL daha pahalı buna rağmen daha ucuz sana önerim;
Raijin | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM paket
Tek gereken anakartı ve işemciyi değiştirmen.

Technopat mantıklı değil diğerinde 7600X varken Technopat V3 de ise 7500F var arkadaşın dediği sistem daha mantıklı bütçesini biraz arttırıp 32 GB RAM yapıp anakartı da Gigabyte b 650M yaptımı mis gibi sistem olur. Zaten PNY ekran kartı 3 bin TL daha pahalı buna rağmen daha ucuz sana önerim;
Raijin | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM paket
Tek gereken anakartı ve işemciyi değiştirmen.
Hangi anakart ve işlemciyi önerirsiniz hocam? Çok bilgim yok maalesef kusura bakmayın.

Ozaman technopat v3 daha mantıklı

Bende 1.5 ay önce technopat v3 aldım aslında ama benim anakart ve sıvı soğutma yükseltmesi şuanda orda yok ve ramim için 8k ekstra para alıyor sadece ekran kartı ve ssd si aynı gerisini düşürmüşler modelleri ve daha pahallı yapmışlar

Ve ben bakıyorum şuan oem paketlere ama hayla en mantıklısı technopat v3 gibi bu fiyat bandında tabiki 1 2 yükseltme ile
Teşekkür ederim. Söylediğiniz cihaza şu an bakıyorum.

Hangi anakart ve işlemciyi önerirsiniz hocam? Çok bilgim yok maalesef kusura bakmayın.

Teşekkür ederim. Söylediğiniz cihaza şu an bakıyorum.
İşleöci olarak 7600x daha iyi tabiki ama valo cs gibi oyunları çok oynamıyacaksanız 7500f yeterli

İşleöci olarak 7600x daha iyi tabiki ama valo cs gibi oyunları çok oynamıyacaksanız 7500f yeterli
Valorant ya da Cs oyunlarıyla çok alakam yok, evet. Pekala son sorum olsun. 9060RX önerenler de olmuş. Bu tarzda bir ekran kartlı sistem çok mantıklı olmaz mı? Ya da önerdiğiniz ekran kartı ile arasında uçurum var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı