Eğer nvıdıa amd falan çok takmam dersen biraz daha farkla 9070xt alabilirsin 5070 yerine 9060xt alırsanız 12 13k daha ucuz 5070 den ama hikayeli oyun oynayacağınız için ekran kartından değil işlemciden kısman gerek çok takıntın yok dersen 9070xt 5070 den daha iyi performans veriyo ama sadece oyun oynarsan render tasarım falan filan konularında nvıdıa ve ayrıca bazıları amd de sorun çıkar kaygısıyla nvıdıa alıyo zamanında amd sorunlu karttı haylada tam düzelmedi ama düzelttiler bayaValorant ya da Cs oyunlarıyla çok alakam yok, evet. Pekala son sorum olsun. 9060RX önerenler de olmuş. Bu tarzda bir ekran kartlı sistem çok mantıklı olmaz mı? Ya da önerdiğiniz ekran kartı ile arasında uçurum var mı?
Çok teşekkür ederim hocam.Eğer nvıdıa amd falan çok takmam dersen biraz daha farkla 9070xt alabilirsin 5070 yerine 9060xt alırsanız 12 13k daha ucuz 5070 den ama hikayeli oyun oynayacağınız için ekran kartından değil işlemciden kısman gerek çok takıntın yok dersen 9070xt 5070 den daha iyi performans veriyo ama sadece oyun oynarsan render tasarım falan filan konularında nvıdıa ve ayrıca bazıları amd de sorun çıkar kaygısıyla nvıdıa alıyo zamanında amd sorunlu karttı haylada tam düzelmedi ama düzelttiler baya
Başka slrun varsa sorabilirsin cevaplarım sıkıntı yok
Açıkçası 9060 yanda 9070 içime daha çok sinen bir kart ve buna uygun sistem yapabilirsem şahane olur. Hazır da bütçe varken monitor harici hepsini kullanmak istiyorum.Eğer nvıdıa amd falan çok takmam dersen biraz daha farkla 9070xt alabilirsin 5070 yerine 9060xt alırsanız 12 13k daha ucuz 5070 den ama hikayeli oyun oynayacağınız için ekran kartından değil işlemciden kısman gerek çok takıntın yok dersen 9070xt 5070 den daha iyi performans veriyo ama sadece oyun oynarsan render tasarım falan filan konularında nvıdıa ve ayrıca bazıları amd de sorun çıkar kaygısıyla nvıdıa alıyo zamanında amd sorunlu karttı haylada tam düzelmedi ama düzelttiler baya
Başka sorun varsa sorabilirsin cevaplarım sıkıntı yok (klavyesi bozuldu telin saçmalıyo kb.)
Sorun çıkmasından korkmuyorum (artık nadir çıkıyor zaten) ve sadece oyun oynayacam derseniz 9070xt alınÇok teşekkür ederim hocam.
Sizin de fikrinizi almak isterim @DonVitoCarleone
Açıkçası 9060 yanda 9070 içime daha çok sinen bir kart ve buna uygun sistem yapabilirsem şahane olur. Hazır da bütçe varken monitor harici hepsini kullanmak istiyorum.
Sadece neredeyse oyun için alıyorum ‘neredeyse’. Arada da gündelik işler ya da işte film, dizi müzik gibi…Sorun çıkmasından korkmuyorum (artık nadir çıkıyor zaten) ve sadece oyun oynayacam derseniz 9070xt alın
Bu arada intel işlemci almayın fp olarak amd çok önde daga ucuza daha çok fps veriyor ama amd iyi soğutma ister
Ozaman r5 7500f işlemcili 9070xt li sistem alın hocam ama ssd ve ram e de dikkat edin önemli parçalar onlarda ram lerde cl ne kadar düşükse okadar gecikme azalırSadece neredeyse oyun için alıyorum ‘neredeyse’. Arada da gündelik işler ya da işte film, dizi müzik gibi…
Yıl bitmeden almayı düşünüyorum bu arada. Geçen ay konu açan bir arkadaş 41’liralık PC az önce baktım 50k olmuş maalesef…
Ozaman r5 7500f işlemcili 9070xt li sistem alın hocam ama ssd ve ram e de dikkat edin önemli parçalar onlarda ram lerde cl ne kadar düşükse okadar gecikme azalır
Ozaman r5 7500f işlemcili 9070xt li sistem alın hocam ama ssd ve ram e de dikkat edin önemli parçalar onlarda ram lerde cl ne kadar düşükse okadar gecikme azalır
Ekran kartı 9070XT zaten. Ama bu arada AMD ekran kartında en iyisi Sapphire’dir, ama tabii soğutma farkı falan değişiyor markaya göre. Çok da önemi yok. İşlemci çok iyi, anakart yeterli. RAM CL38 biraz fazla ama olur. Ama 65K verilen bir sisteme o SSD olmamış. Soğutucuyu ilerde değişirim dersen Thermalright hava soğutmada en iyi markalardan biri, gayet yeterli. Ama ilerde sıvı soğutmaya geçsen iyi olur, şuan acelesi yok. 1K koyup kasayı Bitfenix Ceto yapmanı öneririm.
bunları gördüm hocam? ne dersin?IMOLA-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bu kadar veriyorken 1k da verebilirim tabii. hocam çok teşekkür ederim. 9070xt kasa alacağım gibi duruyor içime daha çok sindi açıkçası. ha aklında bir hazır sistem varsa önerebilirsin.ekran kartı 9070xt zaten ama bu arada amd ekran ksrtında en iyisi sapphire dir ama tabi soğutma farkı falan değişiyo markaya göre çokda önemi yok
İşlemci çok iyi anakart yeterli ram cl 38 biraz fazla ama olur ama 65k verilen bi sisteme o ssd olmamış soğutucu ilerde değişirim dersen thermalright hava soğutmada en iyi markalardan biri gayet yeterli ama ilerde sıvı soğıtmaya geçsen iyi olur şuan acelesi yok ama 1k koyup kasayı bitfenix ceto yapmanı öneririm
Hiç 9070xt li sistem bakmamıştım bi bakayımbu kadar veriyorken 1k da verebilirim tabii. hocam çok teşekkür ederim. 9070xt kasa alacağım gibi duruyor içime daha çok sindi açıkçası. ha aklında bir hazır sistem varsa önerebilirsin.
size zahmet, teşekkür ederimHiç 9070xt li sistem bakmamıştım bi bakayım