65 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Şimdi GTA 6 ne zaman çıkacak onu bilmiyorum. 1080p özelinde, şu an ne kadar oyun varsa, bu sistemle hepsini Ultra ayarlarda, akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Tahminimce 2029 çıkışlı oyunlarda biraz güçsüzleşebilir. Ultra değil de high ayarlarda oynarsınız. En kötü medium. Yanına en az 165Hz bir monitör alın. Monitör konusunda piyasayı şu an bilniyorum. Konu açarsanız yardımcı olacaklardır.

Evet saat bayağı ilerlemiş, ufaktan gözler kapanmaya başladı. Ayrıca hastayım, nereden bulaştıysa şifayı kapmışız. Yarın izin günü olmasa çoktan fişi çekmiştim 😀.

Allah razi olsun cok gecmis olsun her şey icin cok teşekkürler iyi geceler hepinize.

Hocam konu bu imiş bu arada :) daha yeni buldum.

Evet hatırladım. Arkadaşı 2x8GB RAM sevdasından vazgeçirememiştim. Şimdi istese de 16x2 yapamaz. Uçtu gitti fiyatlar. 16x1 alsa ileride upgrade yapması kolay olurdu en azından. Fiyatların böyle uçacağı belliydi.

Kusura bakmayın hocam, biraz geç gördüm. 2K Ultra için bir kart arıyorsanız, MFG ile boğuşmak istemiyorsanız RTX5070'den kaçın.23.5-24K olması gereken fiyat bu ekran kartı özelinde. Kötü PCB'lere sahip modeller, dip fiyattan satılıyor. Genelde bu modeller garantisi bittikten sonra 1 yıl kadar dayanmaz. Tavsiyem bu bütçeye kesinlikle 2K bir monitör. Ekran kartı olarak ise 9070XT. RTX5070'den RT dahil her konuda daha iyi. Dün FSR redstone güncellemesi geldi. Artık NVIDIA kartların sahip olduğu donanımı, yazılımsal olarak maksimize ettiğinde yaşattığı fark, zamanla sıfıra inecek. AMD 9xxx serisiyle donanımsal olarak kabiliyet kazanmıştı. Ama yazılım bunu maksimum performansta çalıştıramıyordu. Yavaş yavaş oyunlara eklenip farkı sıfıra indirecektir. İnsanlar her ne kadar teknolojiye tapsa da saf kart gücü olmadan teknoloji işlemiyor. Hakeza benim gibi native performansta oyun oynamayı seven biriyseniz, 9070XT biçilmiş kaftan. Aşağıya bıraktığım sistemin her bileşeni kaliteli ve müthiş uygun fiyatlı kaçırmadan kesinlikle alınmalı. RAM'ler benim de kullandığım Patriot Viper Venom genelde Hynix a-die çok kaliteli çiplerdir. 9600X işlemci 2K özelinde çok memnun edecektir. 9070XT'yi anlatmaya gerek yok zaten. LE500 marss sıvı soğutucu çok yeterli, bu fiyata nasıl bu sisteme konuluyor anlamadım. 14400F işlemciyi oyunlarda 45 derecede falan çalıştırıyor, yan sistemimde takılı şu an. Kendim ise 7800x3D'yi DeepCool LS520 ile soğutuyorum. Cinebench çoklu çekirdek testinde 77-79 derece arası. SSD gayet iyi. Anakart upgrade için ne kadar elverişli tartışılır ama bu fiyat baremine, böyle anakart bulamazsınız ona emin olun. Kasa ve Power NZXT ve mükemmeldirler. Bileşen kalitesi ve parça uyumluluğu bence müthiş. Bu sistemi acil alın. Baktığım diğer sistemlerde bu kadar kaliteli bileşenlere asla rastlamadım. Hiçbir parçada değişiklik yapmanıza gerek yok. 30 dakikadır sitelerin altını üstüne getirdim. El atmadığım sistem kalmadı. Hep en az 2-3 değişiklik yapmaya gerek oluyor. Bu sistem tam anlamıyla kusursuz. Ben atana kadar 9600X in stoğu bitti 9700X dahil etmişler ve 69k istiyorlar :(.bu bir tık üzdü keşke yetiştirebilseydim. Lakin bütçe varsa kesinlikle kaçırmayın. 9700X 2K özelinde 7800x3D ye bayağı yaklaşacaktır. 65899TL idi size attığım zaman şu an 69.800 olmuş

Merhaba bu sistemi sipariş vereceğim Battlefield 6 ağırlıklı oynuyorum işlemciyi 7800x3D 2 bin lira farkla yapmanın avantajı olur mu başka bir özelleştirme önerir misiniz 75 bin liraya kadar çıkabilirim.

Merhaba bu sistemi sipariş vereceğim Battlefield 6 ağırlıklı oynuyorum işlemciyi 7800x3D 2 bin lira farkla yapmanın avantajı olur mu başka bir özelleştirme önerir misiniz 75 bin liraya kadar çıkabilirim.

AAA oyunlarda fark çok olmaz. 9700X ekstra frekansıyla farkı kapatır. Ama maksimize edilmesi gereken bir işlemcidir. 7800x3D daha çok tak çalıştır işlemcisidir. OC yapılmaz sadece UV yapılabilir. RAM ayarları 9700X de çok kritik konumdadır. 7800x3D ise 3dvcache teknolojisi sayesinde, belleğe bağımlılığı azaltır. BF6 tam CPU bound bir oyun değil. Lakin sürekli Online oyun kovalıyorsanız arada ki farkı vermeye değer. Oyun akıcılığına katkısı yüksektir. İki işlemciyide kullanmış biri olarak, sadece oyun oynayacaksanız 7800x3D tercih edebilirsiniz. Bu sistem hala bu fiyat bandına nasıl tükenmiyor anlamadım. Her parçası kaliteli. Eksik noksan bir yeri yok. Tek sıkıntısı RAM'in 16 GB olması. İleride aynı RAM'den 1X daha alırsınız. Dual channel performansı eskisi kadar fark etmese de dişe değer seviyede. Kısacası yerinizde olsam 7800x3D seçer devam ederdim. 1x16 GB RAM'le sistemi tamamlar keyfime bakardım.

Bu şekilde sipariş oluşturun. Sonra şu üründen 1X daha alırsınız. Ben yine de farklı sistemlere bakıyorum. Göze çarpan bir şey olursa haber vereceğim.

Edit: Anlık böyle bir sistem yok F/P sistem isteyip bütçesi yeten kaçırmadan direk alsın. Bu fiyatlara bu parçalar dua edilecek seviyede. Sizde bekletmeyin hocam direk alın.

Son düzenleme:
AAA oyunlarda fark çok olmaz. 9700X ekstra frekansıyla farkı kapatır. Ama maksimize edilmesi gereken bir işlemcidir. 7800x3D daha çok tak çalıştır işlemcisidir. OC yapılmaz sadece UV yapılabilir. RAM ayarları 9700X de çok kritik konumdadır. 7800x3D ise 3dvcache teknolojisi sayesinde, belleğe bağımlılığı azaltır. BF6 tam CPU bound bir oyun değil. Lakin sürekli Online oyun kovalıyorsanız arada ki farkı vermeye değer. Oyun akıcılığına katkısı yüksektir. İki işlemciyide kullanmış biri olarak, sadece oyun oynayacaksanız 7800x3D tercih edebilirsiniz. Bu sistem hala bu fiyat bandına nasıl tükenmiyor anlamadım. Her parçası kaliteli. Eksik noksan bir yeri yok. Tek sıkıntısı RAM'in 16 GB olması. İleride aynı RAM'den 1X daha alırsınız. Dual channel performansı eskisi kadar fark etmese de dişe değer seviyede. Kısacası yerinizde olsam 7800x3D seçer devam ederdim. 1x16 GB RAM'le sistemi tamamlar keyfime bakardım.

Bu şekilde sipariş oluşturun. Sonra şu üründen 1X daha alırsınız. Ben yine de farklı sistemlere bakıyorum. Göze çarpan bir şey olursa haber vereceğim.

Edit: Anlık böyle bir sistem yok F/P sistem isteyip bütçesi yeten kaçırmadan direk alsın. Bu fiyatlara bu parçalar dua edilecek seviyede. Sizde bekletmeyin hocam direk alın.

Hocam hazır online gördüm sizi. RX 9060XT’li bir ekran kartına AMD 7500XD işlemci ya da 7500F bir işlemci takıp devam etsek, beklentimiz yani oyunlarda ya da genel performansta high bir seviye beklememeli miyiz? Dün önerdiğiniz ürünler ya da parçalar daha çok profesyonel oyuncular için mi geçerli? Merakımdan sordum :)

Çok teşekkür ederim inşallah yarın mevcut pcmin alıcısı gelecek 5 gram da altın bozdurup sipariş çekeceğim bu cihaza.

Çok teşekkür ederim inşallah yarın mevcut PC'min alıcısı gelecek 5 gram da altın bozdurup sipariş çekeceğim bu cihaza.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

Hocam hazır Online gördüm sizi. RX 9060XT'li bir ekran kartına AMD 7500XD işlemci ya da 7500F bir işlemci takıp devam etsek, beklentimiz yani oyunlarda ya da genel performansta high bir seviye beklememeli miyiz? Dün önerdiğiniz ürünler ya da parçalar daha çok profesyonel oyuncular için mi geçerli? Merakımdan sordum :)

İş tamamen sizin beklentinizde bitiyor. 1080p de kalacağım Ultra oyun oynayacağım diyorsanız 7500F, 7500x3D+9060XT çok çok yeterli. 1080p performansı da tatmin edici. Şahsen benim yanda 1080p sistem var, 9060XT+14400F sistem, açamayacağı oyun yok. Bakınca da öyle 1080p ıyy gözüm kanıyor demiyorum. Lenovo Legion R25i-30 monitör var. Ondan da çok memnunum. Eğer sizi maddi olarak zedeleyecekse, bu bütçelere çıkmayın. Çünkü günlük kullanımda waooow demiyorsunuz. Biri 2K Ultra da oyun oynatır, biri 1080p Ultra da. Benim gözler bozuk olduğu için ben 2K ultrayı, 1080p Ultra olarak görüyorum zaten ahahahah. Gözlük takmayınca çözünürlük düşüyor bende. Yani arkadaşıma 14600k+9060XT topladım 2 ay önce. Çatır çatır her şeyi oynadı. Hatta bilgisayar o kadar hoşuna gitti ki, sattığı PS4 de bulunan oyunları, PC de satın alıp tekrar oynadı. Senelerdir 60FPS ile işkence çekmiş. Karar tamamen size ait.

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

İş tamamen sizin beklentinizde bitiyor. 1080p de kalacağım Ultra oyun oynayacağım diyorsanız 7500F, 7500x3D+9060XT çok çok yeterli. 1080p performansı da tatmin edici. Şahsen benim yanda 1080p sistem var, 9060XT+14400F sistem, açamayacağı oyun yok. Bakınca da öyle 1080p ıyy gözüm kanıyor demiyorum. Lenovo Legion R25i-30 monitör var. Ondan da çok memnunum. Eğer sizi maddi olarak zedeleyecekse, bu bütçelere çıkmayın. Çünkü günlük kullanımda waooow demiyorsunuz. Biri 2K Ultra da oyun oynatır, biri 1080p Ultra da. Benim gözler bozuk olduğu için ben 2K ultrayı, 1080p Ultra olarak görüyorum zaten ahahahah. Gözlük takmayınca çözünürlük düşüyor bende. Yani arkadaşıma 14600k+9060XT topladım 2 ay önce. Çatır çatır her şeyi oynadı. Hatta bilgisayar o kadar hoşuna gitti ki, sattığı PS4 de bulunan oyunları, PC de satın alıp tekrar oynadı. Senelerdir 60FPS ile işkence çekmiş. Karar tamamen size ait.
Haklısınız, tamamen kullanıcının isteği ya da beklentisi dahlinde olan bir durum. Dün paylaştığınız sistemin yanına bir tane de monitör almam gerekecek ama bu benim bütçeyi aşacak ve ben bunun daha yeni farkına vardım😀
Sizi tekrar yormazsam, bahsettiğim sisteme uygun bir monitör ve 60-65’i geçmeyecek şartıyla monitör dahil 9060’lı bir sistem bakabilme, önerebilme şansımız var mı? 9060’lı sistemler 50k bandına da gördüm çünkü. Size güvendiğim için tekrar bu ricada bulundum. Ha keza ileride de upgrade yapabileceğim bir şey de olabilir. Ekran kartını değiştirmek gibi… Oluyor mu bilmiyorum ama :)

Son düzenleme:
Haklısınız, tamamen kullanıcının isteği ya da beklentisi dahlinde olan bir durum. Dün paylaştığınız sistemin yanına bir tane de monitör almam gerekecek ama bu benim bütçeyi aşacak ve ben bunun daha yeni farkına vardım😀
Sizi tekrar yormazsam, bahsettiğim sisteme uygun bir monitör ve 60-65'i geçmeyecek şartıyla monitör dahil 9060'lı bir sistem bakabilme, önerebilme şansımız var mı? 9060'lı sistemler 50k bandına da gördüm çünkü. Size güvendiğim için tekrar bu ricada bulundum. Ha keza ileride de upgrade yapabileceğim bir şey de olabilir. Ekran kartını değiştirmek gibi… oluyor mu bilmiyorum ama :)

Monitör 1080p seçiyorum o halde. Bir bakalım neler var. Biraz ileriye dönük bir sistem olsun. 9060XT'ler 40k civarlarından başlıyor. Anakart falan kuvvetli olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı