65 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
65000
Sırf işlemci için ekran kartı düşürmeyin. Ayrıca o fiyata o ASUS ROG yerine hem İ9 hem de 4070 olan bu modeli tercih edebilirsiniz.

Açıkçası benim için işlemci daha önemli ekran kartından yine de teşekkür ederim.

Acer olan modeli alın. Yanlış bilmiyorsam işlemci ve ekran kartında fabrikasyon sıvı metal uygulanmış olarak geliyor yani neredeyse ömürlük diyebiliriz.
Peki 13.Nesil i9 ve 4070 olmasına rağmen asus roglardan neden daha uygun orasını çözemedim. Asus roglar 14.Nesil i9 ve 4060 olmasına rağmen aynı fiyat kalite farkı mı mevcut acaba?

Peki 13.Nesil i9 ve 4070 olmasına rağmen asus roglardan neden daha uygun orasını çözemedim. Asus roglar 14.Nesil i9 ve 4060 olmasına rağmen aynı fiyat kalite farkı mı mevcut acaba?
Malzeme kalitesi farkı var. Asus rog alüminyum kasa iken acer genelde sert plastikten imal ediliyor. Soğutma performansları genel olarak aynı.

Hangi modeller atarsanız yardımcı olabilirim.
Şunlar:
Buradaki forumda önerilen İ7 13.Nesil 4070 laptop
Bunlarda benim kafamı kurcalayanlar:

Ryzen 9 4060 lı 240hz 17"

İ9 14.Nesil 4060 lı laptop

Şimdi i7li laptop 13.nesil ve çekirdek sayısı diğer ikisine göre düşük ancak işlemciyi arttırıp ekran kartını düşürmek mantıklı mı kararsızım. Ayrıca 240hz 2k olan ryzen9 lu laptopta beni çok cezbediyor eğerki ekran kartını düşürmek mantıksız derseniz i7li laptopu alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı