65 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bugr1styK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelik ile merhaba, aklımda 4070, Ryzen 7 7800XD3 gibi bir sistem var fakat aklıma şu takıldı: 4070 Ti yapmak mı yoksa 4070'e 7800XD3 gibi devasa bir işlemci mi takmak?
İşlemciyi yüksek tutmamın amacı ileride ekran kartını yükseltmek. Siz ne diyorsunuz bu konuda? Ve bir de topladığım sistemi atacağım.

Kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum, şimdiden sağ olun.

Monitör olarak da en az 2 k 144 Hz önerilerinizi bekliyorum monitör için maksimum bütçe 12 k
HDR teknolojisi olursa güzel aklımda olan monitör Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:
Hocam kötü olmuş. SSD nerede bu bütçede HDD almak mantıksız sonra Windows, oyunlar yavaş açılıyor diye şikayet edeceksin. Anakart gereksiz pahalı. Sıvı soğutma çok hatta 2 fanlı bir hava soğutma yeter. İşlemcide R5 7500F al sonra 8000 yükseltirsin. Bir de zorlarsan bütçeyi 4080'li sistem + 2K monitör atabilirim.
@Caner Uncu.

ssdden 2 tane alıcam hdd ye oyunları yüklemicem

MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aklımda bu vardı fakat ram ile mhz uymuyor hem de ekran kartıyla işlemci uyumlu olsun dedim

hava soğutma yetmez diye düşünüyorum hocam gördüğüm kadarıyla en az 240 öneriyolar

DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu daha mı iyi corsairden

Bir saniye.

Bu konuyu okumanı öneririm.

Son düzenleme:
konuyu okudum bazı noktalarda gerçekten haklı fakat konudaki arkadaşın dediği gibi render yayın yapcaklar için geçerli değildir diye yazmış ara sıra render yapcağımı ve yayında yapcağımı düşünür isek benim almam mantıklı olmaz mı ?

Tabii bunun içine 2K bir monitör katarsak bütçeyi aşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…