65 inç Google TV önerisi

Kendi televizyonunuzu atmamışsınız.

Ayrıca LG'ler Google TV değil. Kendi işletim sistemi olan webOS kullanıyor. Bütçenizi belirtin öneri yapalım. Ben size en düşük 30-40 bin TL'yi elden çıkartmanız gerekir diyeyim.

Atmıştım da olmamış sanırım hocam. Samsung 55QE55Q70Act bu televizyon hocam, satabilir miyim, Update edilir mi bilmiyorum? 50k gözden çıkardım.

Ayrıca LG'ler Google TV değil. Kendi işletim sistemi olan webOS kullanıyor. Bütçenizi belirtin öneri yapalım. Ben size en düşük 30-40 bin TL'yi elden çıkartmanız gerekir diyeyim.

30k civarı satabilirsem bu ürünü (geçen sene almıştım) 120 Hz. 60k da çıkarım. Satmazsam almam zor.

Atmıştım da olmamış sanırım hocam. Samsung 55QE55Q70Act bu televizyon hocam, satabilir miyim, Update edilir mi bilmiyorum? 50k gözden çıkardım.
İkinci el piyasasına pek hakim değilim maalesef. O konuda yorum yapamayacağım.
30k civarı satabilirsem bu ürünü (geçen sene almıştım) 120 Hz. 60k da çıkarım. Satmazsam almam zor.
120-144Hz 4K TV'ler 40K'dan başlıyor fakat benim minimum önerim bu olur. Görüntü kalitesi olarakta iyi bir model. İndirimlerle 40K'ya indiği oluyor ara sıra.

Biraz daha bütçem artar derseniz ona göre öneri yapabilirim.

Son düzenleme:

30k civarı satabilirsem bu ürünü (geçen sene almıştım) 120 Hz. 60k da çıkarım.

İkinci el piyasasına pek hakim değilim maalesef. O konuda yorum yapamayacağım.

120-144Hz 4K TV'ler 40K'den başlıyor fakat benim minimum önerim bu olur. Görüntü kalitesi olarak da iyi bir model. İndirimlerle 40K'ya indiği oluyor ara sıra.

Biraz daha bütçem artar derseniz ona göre öneri yapabilirim.

Bütçe olarak televizyonumu satarsam 60k civarına çıkacağım inşallah. LG nasıldır acaba, TCL istemiyorum üstadım? Benim TV nasıl?

@Yerli padawan
Elinizdeki TV'yi internette bulamadım. Modeli yanlış mı attınız?

LG iyidir ama modele göre. Kötü modelleri de var. TCL neden istemiyorsunuz? Bence F/P anlamında en kaliteli markalardan biri.

60K bütçeyi biraz aşınca OLED LG var mesela. Buna bakılabilir:

Mini LED bir televizyonda önerebilirim. OLED kadar başarılı bir teknoloji.

@Yerli padawan

LG iyidir ama modele göre. Kötü modelleri de var. TCL neden istemiyorsunuz? Bence F/P anlamında en kaliteli markalardan biri.

Üstadım sanırım benim televizyonum bu. Kutudan okudum. SAMSUNG QE 55Q70C 55inc 138 cm 4K UHD Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SAMSUNG QE 55Q70C en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@Yerli padawan

Mini LED daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı