65 yaşına kadar nasıl çalışacağız?

Yani yalan yok 40 onda emekli okupda çalışmayan tek adam görmedim ben (Fabrika vs).

65 Yaşımızı görürsek iyi diyor ve geçiyorum.

Şu konuları görünce üzülüyorum. Daha küçücük çocuğum LGS öğrencisiyim çok kötü bilgisayarım ..
bu kadar umutsuz olma çok akıllı bir çocuğa benziyorsun aynen yola devam muhakkak güzel bir yerlere geleceksin.

Sağ ol kardeş psikolojimi bozdun.

İşte çalışacağız.(!)

65 yaşında bir insan nasıl çalışsın. Masa başı iş hadi neyse tamam da, ağır işte çalışan insanlar ne yapacak.
İşte bende onu diyorum. Asgari ücretli emekçi insanlar nasıl çalışacak? Özel sektörde masa başında çalışan adamın bile işi tehlikede. Firma sahibi neden artık düşünme ve hesaplama kabiliyetleri yavaşlayan hem de maaşı görece yüksek olan 55-60 yaşındaki adamları şirketinde çalıştırsın ki? Gider 30'luk gençleri işe alır.

Arkadaşlar zaten ağır işte olan insanlar sağlık raporuyla erken emekli ediliyor. Erken sigorta yaptırın emeklilik yaşınız geri gelsin ben 18'imde sigortalı oldum emeklilik tarihim 2059. İkramiyemle Mars'ta bir arsa çevirip üs yaparım keyfime bakarım.

Dün hesapladım. Nereden baksan 5 yıl gelişim çağı, ondan sonra yaklaşık 15yıl kadar eğitim öğretim, nereden baksan 1-2 yıl işsizlik, sonrasında ise minimum 40 yıl çalışma. Zaten insan ömrü ortalama 80-90 yıl. Sen bu yılın kafadan 60 yılını dolu geçiriyorsun. Boş geçirdiğin 20 yıl da 60-65 yaşından sonra geliyor zaten. Ha aralarda tatiller vs var ama sonuçta durum yaklaşık olarak bu.

Uff tutturdunuz Suriye Suriye. Boştan yere bir ton para harcayan vurgun yapan, hortum yapan, devletin parasını sömüren ve üstelik buna müsaade eden sistem olduğu müddetçe suriyeliler değil bizi bitiren!

Onların da bir payı var elbette. Bazıları hariç. Çok canayakın Suriye'li arkadaşlarım da oldu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…