bu kadar umutsuz olma çok akıllı bir çocuğa benziyorsun aynen yola devam muhakkak güzel bir yerlere geleceksin.Şu konuları görünce üzülüyorum. Daha küçücük çocuğum LGS öğrencisiyim çok kötü bilgisayarım ..
Sağ ol kardeş psikolojimi bozdun.65 yaşına kadar yaşayacağınızı düşünmek için nasıl bir antidepresan alıyorsunuz? Ben 28'imde öleceğim. O da, eğer 28 yaşıma gelene kadar ırkçı veya cinsiyetçi insanlar tarafından öldürülmez isem. Ekstra, 65 yaşına kadar çalışamazsınız, amcam gibi 40'lı yaşların sonlarına doğru intihar edersiniz. Oldu da o yaşları gördünüz, iki seçenek kalıyor. Ya direnişe katılacak, ya da 3 kuruş maaş ve bir kuru ekmek için kendinizi yırtacaksınız. Şimdi ki yemekler iyi, ama yıllar sonra yaşlı ve eli ağır bir insana kim seve seve yemek verir ki?
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki babalarımız, dedelerimiz çoğu 40'LI-50'li yaşlarda emekli olup maaş almaya başladılar. Annem ve babam biri 47 yaşında, biri 52 yaşında emekli oldu. Şu an ise gençler ileride en erken 65 yaşına geldikleri zaman emekli maaşı almaya başlayacaklar. Hatta bu süre gittikçe artacak diyorlar yani 67, 68 diye gidecek gibi.
Allah aşkına biri bana açıklasın, en az 65 yaşına kadar bu millet nasıl çalışacak? Hangi şirket 65 yaşına kadar adam tutar bu devirde firmasında? Kendinizi 65 yaşında çalışırken düşünebiliyor musunuz? Üstüne üstlük insan gücüne ihtiyacın çok çok azalacağı bir dünyaya koşar adım gidiyoruz. Türkiye gibi ülkeler ne yapacak çok merak ediyorum. Bizi zor bir gelecek bekliyor bence.
İşte bende onu diyorum. Asgari ücretli emekçi insanlar nasıl çalışacak? Özel sektörde masa başında çalışan adamın bile işi tehlikede. Firma sahibi neden artık düşünme ve hesaplama kabiliyetleri yavaşlayan hem de maaşı görece yüksek olan 55-60 yaşındaki adamları şirketinde çalıştırsın ki? Gider 30'luk gençleri işe alır.65 yaşında bir insan nasıl çalışsın. Masa başı iş hadi neyse tamam da, ağır işte çalışan insanlar ne yapacak.
Suriyeliler vs türkler eğlenceli olabilir aslında![]()
Kusura bakmayın, aile geni. İşte bu yüzden hastane stajında hastalar ile konuşmam yasaktı, hayatın acılarını anlatmama izin vermiyorlarSağ ol kardeş psikolojimi bozdun.
Uff tutturdunuz Suriye Suriye. Boştan yere bir ton para harcayan vurgun yapan, hortum yapan, devletin parasını sömüren ve üstelik buna müsaade eden sistem olduğu müddetçe suriyeliler değil bizi bitiren!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.