650.000 TL'ye aile için araç önerisi

aky87

Hectopat
Arkdaşlar ,iyi akşamlar. Aile kullanımına uygun araç arıyorum. Al sat peşinde değilim. Alacağım aracı en az 10-12 sene kullanmak istiyorum. Bütçem 550-650 bin arası. Otomatik olursa tercihimdir. Teşekkürler.

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Aile kullanımına uygun araç arıyorum. Al sat peşinde değilim. Alacağım aracı en az 10-12 sene kullanmak istiyorum. Bütçem 550-650 bin arası. Otomatik olursa tercihimdir. Teşekkürler.

Opel combo olabilir 2021 550 ile 500 arası aile aracı rahat büyük cam tavanlı otomatik. Panelvan.

10-12 sene uzun bir süre. 0 arac almak daha mantıklı olur.

LPG takma planınız varsa bir önceki 132bg'lik 1.6 motorlu Corolla, benzinle kullancaksanız Megane 1.3 TCe, Dizel düşünüyorsanız yine DCİ motorlu Megane veya Skoda Scala alabilirsiniz. Hani yakıt türü, hangi sınıf araç almak istediğinize, sıfır mı 2.el mi istediğinize göre sonuçlar değişecektir.

LPG takma planınız varsa bir önceki 132bg'lik 1.6 motorlu Corolla, benzinle kullancaksanız Megane 1.3 TCe, Dizel düşünüyorsanız yine DCİ motorlu Megane veya Skoda Scala alabilirsiniz. Hani yakıt türü, hangi sınıf araç almak istediğinize, sıfır mı 2.el mi istediğinize göre sonuçlar değişecektir.
Daha kaliteli araç için 2. El düşünüyorum ama sıfırın cazibesi de bir başka megane 1.3 yakıt olarak üzer mi aylık 800 900 km yapıyorum

Ben de aynı şekilde aracım satılırsa aynı bu bütçede aile için araç bakıyorum 2020 1.6 LPG'li Flama X Pack Full paket Corollalar ortlama 670-680 arasında donanım olarak çok çok üst seviyede tasarım da aynı şekilde beğeniyorum şanzıman motor ömürlük güzel araç. 1.3 TCE İcon Megane de bakılabilir arkadaşta var sürme şansım oldu performans olarak çok başarılı fakat yakıt konusunda acımıyor içiyor.

Ben de aynı şekilde aracım satılırsa aynı bu bütçede aile için araç bakıyorum 2020 1.6 LPG'li Flama X Pack Full paket Corollalar ortlama 670-680 arasında donanım olarak çok çok üst seviyede tasarım da aynı şekilde beğeniyorum şanzıman motor ömürlük güzel araç. 1.3 TCE İcon Megane de bakılabilir arkadaşta var sürme şansım oldu performans olarak çok başarılı fakat yakıt konusunda acımıyor içiyor.
Bu dönemde performanstan ziyade ekonomiye bakacaz mecburen. Benim de aklımda corolla var ama turbo dizelden sonra mutsuz etmez inşallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı