650.000 TL'ye Opel Astra Hatchbag-Sedan alınır mı?

oguzhanm35

Centipat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 650.000₺ ve amacım para bağlamak. Opel Astra araç alınır mı? Çevreme birkaç model önerdiğimde "Opel alınır mı? Binilir mi" gibi cevaplar aldım. Bilgisi olan model önerisi olan var mıdır?

Bütçem maksimum 650.000₺ ve amacım para bağlamak. Opel Astra araç alınır mı? Çevreme birkaç model önerdiğimde "Opel alınır mı? Binilir mi" gibi cevaplar aldım. Bilgisi olan model önerisi olan var mıdır?
Bence o fiyata daha iyi arabalar var. Honda falan bakabilirsiniz.

O bütçede Opel çok sağlıklı olmaz.1.5 dCi Clio bakın derim.

Farklı bir konuda da sormuştum. Accent blue, fiesta, symbol gibi araçlara da baktım. Her araca bir eleştiri yapılıyor. Bu sebeple birebir araç bazlı da sormak için Opel konusu açtım. Hondalarda da 2010 model üzeri bu fiyata genelde hasar kaydı yüksek seçenekler karşıma çıkıyor. 1.5 Clio araştırayım.

1.4T motor gayet mantıklı olur.
1.6 atmosferik motor gayet verimli. Bir performans beklentiniz yoksa bu modeli de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı