Opel Astra sedan 2012-2015 alınır mı?

Kedi göz Corolla, alırsın yağını suyunu koy hiç sorun çıkartmaz. Örnek olsun diye bunu attım daha iyi ilan bulunabilir. Türkiye'de bu arabaların yarısı da Antep'te. İşine gelir. Bir sıralar bunlara bakıyordum oradan biliyorum.

Eğer hatchback'e kabulum diyorsan bana göre bu bütçede konfor-sorunsuzluk biraz da tasarım dengesini en iyi koruyan araç Corsa d'dir. Corsa D alırdım ben.

Onun farkındayım. Gülü seven dikenine hesabı. Yapacak bir şey yok dua edeceğiz düzgün araba denk getirmek için.
Aslan besleyen yemini düşünmez ama bu bütçede de aslan beslenmez hocam :)

Kedi göz Corolla, alırsın yağını suyunu koy hiç sorun çıkartmaz. Örnek olsun diye bunu attım daha iyi ilan bulunabilir. Türkiye'de bu arabaların yarısı da Antep'te. İşine gelir. Bir sıralar bunlara bakıyordum oradan biliyorum.

Eğer Hatchback'e kabulum diyorsan bana göre bu bütçede konfor-sorunsuzluk biraz da tasarım dengesini en iyi koruyan araç Corsa D'dir. Corsa D alırdım ben.

Aslan besleyen yemini düşünmez ama bu bütçede de aslan beslenmez hocam :)

Vallahi beslemeye çalışacağım artık bakalım başımıza ne gelecek :D
Olmadı işede girip yemeyip içmeyip 550'lere bile çıkarabilirim bütçeyi inat ettim çünkü.

Arabayla yatıyorum arabayla kalkıyorum bildiğiniz :D

Bir yandan altında durmuyor yükseliyor bir yandanda bu bütçedeki arabaların fiyatları altın gibi fırlamıyor o yüzden çok da uzun sürmez sanırım 2025 sonuna kadar kesin almış olurum gibi.

Arkadaşlar 350k para biriktirdim. Gençlik hevesi bir an önce araba almak istiyorum Astra bayağı hoşuma gitti görünüş olarak vesaire, şu an ben Diyarbakır'da yaşıyorum antepte bir ilan gördüm https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-1.3-opel-astra-edition-1236965954/detay fiyatı gayet uygun duruyor. Boya değişen km takıntım yok bütçem belli böyle bir arabam olsun yeter kafasındayım. Merak ettiğim bu ucuz ilandaki sorun nedir tam olarak? Neden fiyatı ucuz? Arabayı aldıktan sonra birkaç ay cebimde para olmayacak bana masraf açar mı acaba? Bir de son olarak Opel Astra alınır mı? Fikirleriniz nelerdir?

1.3CDTI alınmadığı sürece diğer motor seçenekleriyle alınabilir.

Yaşa takılmıyorsanız o paralara alacağınız tek grup Asya araçlarıdır. Yok benim aracım biraz daha genç olsun derseniz de mecburen reno grubuna yöneleceksiniz. Plastiktir, çok uçup kaçmaz ama sizin için önemli olan yürütme maaliyeti.
Şu tarz bir symbol alabilirsiniz.

Yaşa takılmıyorsanız o paralara alacağınız tek grup Asya araçlarıdır. Yok benim aracım biraz daha genç olsun derseniz de mecburen reno grubuna yöneleceksiniz. Plastiktir, çok uçup kaçmaz ama sizin için önemli olan yürütme maaliyeti.
Bütçe 550ye çıkarsa;

Önerim kesinlikle mazda3 olur. Sorunsuzluk abidesidir. Yolda bırakmaz, su kaynatmaz, yağ yakmaz. Koyun yakıtınızı binin.

Bütçe 550ye çıkarsa;

Önerim kesinlikle Mazda3 olur. Sorunsuzluk abidesidir. Yolda bırakmaz, su kaynatmaz, yağ yakmaz. Koyun yakıtınızı binin.

Eli yüzü düzgün, sorunsuz bir alman istiyorsanız mecbur bütçeyi arttıracaksınız. Düşük bütçede alman eve incir ağacı diker.

Son düzenleme:
mordecai008 post: 27780285 member: 361372 dedi:
Yaşa takılmıyorsanız o paralara alacağınız tek grup Asya araçlarıdır. Yok benim aracım biraz daha genç olsun derseniz de mecburen reno grubuna yöneleceksiniz. Plastiktir çok uçup kaçmaz ama sizin için önemli olan yürütme maaliyeti.

Bütçe 550ye çıkarsa;

Önerim kesinlikle Mazda3 olur. Sorunsuzluk abidesidir. Yolda bırakmaz su kaynatmaz yağ yakmaz. Koyun yakıtınızı binin.

Eli yüzü düzgün sorunsuz bir alman istiyorsanız mecbur bütçeyi arttıracaksınız. Düşük bütçede alman eve incir ağacı diker.

Öncelikle değerli görüşlerinizi paylaştığınız için sağ olun hocam, ben hem araba geniş olsun uzun dursun hem 2010 model ve üstü olsun hem iç mekan olarak beni tatmin etsin vesaire istiyorum biraz fazla seçiciyim dişimi tırnağıma takıp alacağım çünkü ve uzun yıllar bineceğim. Alman dışında olmaz demiştim lakin Fluence'lerde hoşuma gitmiyor değil. Acaba Fluence nasıldır onu alabilir miyim bu bütçede? Piyasası olduğunu da biliyorum yarın öbür gün elimden kolay çıkarabilirim sanırım. Fluence'ler 300kdan başlıyor 350-400e bulup alıp bir yandan arabasız kalmayıp bir yandanda alman için biriktirmeye devam edebilir miyim yoksa Fluence izin vermezmi birikim yapmama?

Fluence'de olmazsa zaten dediğim gibi biriktirmeye devam şu an dediğinize göre bu bütçede alacağım araba bana biner.

Öncelikle değerli görüşlerinizi paylaştığınız için sağ olun hocam, ben hem araba geniş olsun uzun dursun hem 2010 model ve üstü olsun hem iç mekan olarak beni tatmin etsin vesaire istiyorum biraz fazla seçiciyim dişimi tırnağıma takıp alacağım çünkü ve uzun yıllar bineceğim. Alman dışında olmaz demiştim lakin Fluence'lerde hoşuma gitmiyor değil. Acaba Fluence nasıldır onu alabilir miyim bu bütçede? Piyasası olduğunu da biliyorum yarın öbür gün elimden kolay çıkarabilirim sanırım. Fluence'ler 300kdan başlıyor 350-400e bulup alıp bir yandan arabasız kalmayıp bir yandanda alman için biriktirmeye devam edebilir miyim yoksa Fluence izin vermezmi birikim yapmama?

Fluence'de olmazsa zaten dediğim gibi biriktirmeye devam şu an dediğinize göre bu bütçede alacağım araba bana biner.

350 400'e alacağınız Fluence de üzer. Ama 500 üzerine çıkarsanız düşünülebilir.

Arkadaşlar konuyu ufaktan güncellemek istiyorum, 350k olan bütçemi biriktire biriktire 460k ya çıkardım 100kdan fazla koymayı başardım akabinde 2 ay sonra kasım başı askere gidiyorum döndüğüm vakit inşallah otomatik güzel bir Astra almayı planlıyorum Astra'dan vazgeçmedim :)

Arkadaşlar konuyu ufaktan güncellemek istiyorum, 350k olan bütçemi biriktire biriktire 460k ya çıkardım 100kdan fazla koymayı başardım akabinde 2 ay sonra kasım başı askere gidiyorum döndüğüm vakit inşallah otomatik güzel bir Astra almayı planlıyorum Astra'dan vazgeçmedim :)
O bütçede istediğiniz kasada bulamazsınız. Kaç model bakıyorsunuz gerçi bilemedim ama ağır hasarlı 3-4 değişenli falan uygun fiyata düşürebilirsiniz. Kasko yapmayacaksanız ağır hasar kaydına çok takılmaya gerek yok. Ucuza daha iyiye binersiniz.

O bütçede istediğiniz kasada bulamazsınız. Kaç model bakıyorsunuz gerçi bilemedim ama ağır hasarlı 3-4 değişenli falan uygun fiyata düşürebilirsiniz. Kasko yapmayacaksanız ağır hasar kaydına çok takılmaya gerek yok. Ucuza daha iyiye binersiniz.

Altının yükseleceğine kendimi inandırdım aslında hocam. Sonuçta araba piyasası nispeten yerinde sayarken ne altın duruyor ne de döviz. Bir de annemde ben askerdeyken biriktirmeye devam edecek elinden geldiğince 8 ay sonra paranın 700-800 olacağına inanıyorum. Astra J kasa sedana niyetliyim.

468 oldu bile durduğu yerde altın sağ olsun 😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı