650-1500 TL arası PSU önerisi

Geçen ay başlarında ki fiyatlar olsa thermaltake önerirdim. Okulların kapanacağı gün yaklaştıkça fiyatlar şişmeye başladı.
 
Sorunun adını da koyayım da bir rahatlama olsun. Olay fetişizm değil. Olay, dandik bir ürünü iyi bellemiş olduğu için, onu kötüleyenlere karşı bir dayanamama duygusu. Yoksa ben baştan beri bir çok markanın yanında Zalmanı önerdim ve FSP de alabilirsin dedim o fiyat aralığında bunlar vardı çünkü, bir fetişistlik yapmadım. Kaldı ki burada insanlara markalar modeller öneriliyor, tabi ki tartışma bir kaç marka arasındaysa herkesi iyi bildiği markada ısrarcı olur. Fetişizmle flaan hiç bir ilgisi yok yani olayın.
Zalman'ın nesi kötü dedin, cevap verdim; cevap alma sırası bendeydi. Performance GD'nin nesi kötü dedin, cevap vermedin; daha doğrusu veremedin. Gittin "eşek" içeren cümleme seçmece yaptın. Argüman bulamadığın için topu taca atıyorsun. Hoş, argüman bulsan bile teknik verilerden anlamadığın için, hatta bırak teknik verileri direkt PSU'dan anlamadığın için yorum dahi yapamayacaksın.
Valla adamına göre muamele sistemi işliyorsa burada, ben seni suya götürür susu getirirdim ama yeri değil diye çok da şeyetmedim :)
Bak hâlâ argüman yok, eşek muhabbetinden devam ediyorsun :D
Çok mu düşündün bunu yazarken, pek fazla bozmam seni korkma bu kadar ılık adam.
Başkalarına öneri yaparken önerdiğin ürünü iyi tanımanı tavsiye ederim. İnsanları mağdur edecek saçma sapan ürünler önermemelisin.
 
Aman hocam önerme. Bilgin kaşif @BerkayZ87 ılık egosuyla seni de yoklar.
Arkadaşım, benim ego falan yaptığım yok. Siz biliyormuşçasına insanlara saçma sapan öneriler veriyorsunuz, bilen birisi de size doğrusunu öğretmek babında açıklama yapıyor ama ukalalık gösterip ego falan diyorsunuz. Bilmiyorsanız öğrenin veya bilgiye ulaşamıyorsanız bilene sorun. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Forumlar bilgi paylaşmak için vardır.
 
Arkadaşlar tartışmayın. Bu firmalar bizim değil. Firma sahipleri değiliz. Tecrübe ettiğimiz Ürünleri̇ söyleyelim. Ben şuan thermaltake kullanıyorum. Canavar gibi, öneriyorum. Sizde kullandığınızı önerin. Sevgi ve saygıyla kalın.
 
Xigmatek kullanan birininde bu denli millete akıl veriyor olmasıda bir garip.
Eskiden kullanıyordum, gayet rezil bir modeldi. 5 yıl sorunsuz kullandım diye insanlara önermedim. 2 tane arkadaşımda aynı model vardı ve patladı.

Şu an MSI MPG A650GF güç kaynağını kullanıyorum. Gayet kaliteli bir model ve bilinçli bir şekilde satın aldım, insanlara da öneriyorum.
Bu forumun havasından mı suyundan mı belli değil, bir tanesi gelir S20FE önerir ama Xiaomi kullanıyordur, diğeri S21FE ile iPhone13'ü kıyaslama çalışır.
Konuyla zerre alakası yok :)
İnternetten bulduğunuz birkaç bilgiyle burada artislik taslamayın.
Bu bilgiler herkese açık. Biz bulmaya gayret edip buluyorsak siz de gayret edip bulun. Zor değil. Bilene de ukalalık yapmayı bırakın.
Öneriler kişiseldir.
Öneriler kişiseldir ne alaka? Önerdiğin ürün kötüyse kişiselliği ne yapayım?
Beğenmiyorsan aşağı kısımda buton var. İyi akşamlar dilerim.
Sadece sana beğenmedim attım diye intikam babında mesajımı bile okumadan beğenmedim atan adamın bunu yazması ironik. Ayrıca sadece beğenmedim atıp geçsem sana ne faydası olacak bunun? Benim veya bizim gibi bilen birisinin olmadığı ortamda o kötü ürünü önermeye devam edeceksin ve bir gün birisi o öneriyi satın alıp sorun yaşayacak. Sonra vebali de sana. Hoş, bana ne.
@386107 Dostum argüman bulmadan tek kelime dahi etmeni istemiyorum 😉 Performance GD argümanı bekliyorum.
 
Merhaba, 650-1500 TL arası bir PSU ihtiyacım var.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Corsair Vengeance 16X2.
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 6600 XT.
Tatlı tartışmalardan sıyrılıp... 😆 XPG Core Reactor önereceğim hocam, bana da zamanında bu forumda önerildi, iyi de araştırdım. Tüm korumaları mevcut, 10 yıl da garantisi var. Yalnız 650W olanını satan bir yer bulamadım. 750W da 1900 TL'den var. PSU önemli, iyi araştır, sağlam bir şey al. Bu arada da A-Tier bi PSU.


 
Allah aşkına kaç kere soruldu sana bir kere konuş da öğrensin insanlık. Neden Zalman önerdin? Hadi millet bilmiyor. Diğerleri boşa konuştu. Ben senden duymak istiyorum. Neden Zalman ın o ürününü önerdin? Beni aydınlat?
Hayırdır ya, high power sevdalıları bir araya mı toplanmış? Sıktınız artık, 2-3 takıntılı hastayla mı uğraşıcaz burada? "Ben senden duymak istiyorum"muş :) Duyamazsın, çok özel bilgilere dayanarak önerdim Zalman gibi olmayacak bir ürünü.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı