650-700 bin TL manuel araba önerisi

tugrul8

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 650-700 bin TL arasında. Bekar bir erkeğim ve aracı genel olarak tek başıma kullanacağım. Aşağıdaki detayları dikkate alarak önerdiğiniz araçların linklerini bırakırsanız çok sevinirim.

NOT: Arabalardan fazla anlamıyorum, bunu göz önünde bulundurarak araç önerilerinizi bekliyorum.

• Manuel olmalı.
  • Hatchback tercihim ancak sedan da olabilir.
  • Rutin bakımlar dışında sanayiyle uğraştırmamalı.
  • Piyasası hızlı olmalı, birkaç yıl sonra satmak istediğimde kolayca alıcı bulabilmeliyim.
  • Performans beklentim 2. planda. Hızlı araç kullanmıyorum. Araç %90 şehir içi kullanılacak, yılda 1-2 kez uzun yol görür maksimum.

Yazdıklarına bakınca Renault Clio veya Megane olabilir manuellerde yeni model almış olursun, Çok kafanı ağrıtmaz bu fiyatlara temiz bulabilirsin bence, onun dışında Opel Astra J kasa olabilir, Hyundai i20 olabilir ama Clio hem satarken hem de temizini bulma açısından iyi bir model.

Hocam i20 1.4 MPI veya çok inişli yokuşlu bir yerde yaşamıyorsan ve kalabalık binmeyeceksen 1.2 MPI alınır, bunlar ömürlük araçlar deniliyor, parçası ve bakımı ucuz. LPG takılmamış araç tercih etmelisin.

Kral bende Corsa var 1.4 100HP 91 binde aldım şu an 128 bin oldu 2 yılda genel olarak rutin bakım harici pek sanayiye gitmedim öneririm yeni modelleri de güzeldir.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Forumda yeniyim araç linki bırakmak yasak değilse link gönderir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı