Bütçe 600 lirayı aşmayacak şekilde PSU tavsiyesi istiyorum. 650W tam modüler veya 700-750W yarı modüler olur ya da modüler olmayan tavsiyeler de alabilirim. Teşekkürler.
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Şöyle bir model gelmiş Sinerji'ye incelemelerine vs bir bakmak lazım. Zalman'ın PSU'ları ne kadar kalitelidir bilmiyorum. Sinerji güvenilirdir alışveriş yapabilirsiniz.
Zalman 750W ZM750-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon kendim de öneriyordum ama bir arkadaşın dediği gibi PSU Tier listelerinde Tier E seviyesinde bile görülmeyen bir marka alınırken bir kere daha düşünülmeli.