650 TL kadar bütçem var. Oynamak istediğim çok üst seviye bir oyun yok.
(LoL, CS:GO, PUBG) Bunlar için minimum bir sistem yeterli olur. 650 TL çok düşük farkındayım eğer imkansız diyorsanız 1000 TL'ye de çıkartabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum akşam 6'ya kadar vaktim var.
Sistem fiyatı=700 TL
Çok uğraştım al bence rahat oynatacak bir sistem. İlerde işlemci upradge edebilirsin ya da daha iyi bir soğutucu ile çarpan kilidini açıp sınırları zorlayabilirsin.
Hocam garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacaksın? Para çöp olacak. Kargo süresini de unutmamak lazım. En iyisi biraz daha para biriktir, sağlam sistem toplayalım.
Zaten videolara göre bilgisayar toplamak bence yanlış. Çünkü herkesin ihtiyaçları farklı. Uyumluluğu öğrenip kendi ihtiyaçlarına göre toplayıp burdada bir sorun var mı diye konu açmak daha mantikli.
Hocam garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacaksın? Para çöp olacak. Kargo süresini de unutmamak lazım. En iyisi biraz daha para biriktir, sağlam sistem toplayalım.
Ucuz olsun diyorsan riski almaktan başka çare yok. Benim bilgisayarım ikinci el toplama 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Türkiye'de 100-130 liraya var işlemci 1 ay beklemeye gerek yok.