650 TL Bilgisayar Toplama

farukkprn

Hectopat
Daha fazla  
650 TL kadar bütçem var. Oynamak istediğim çok üst seviye bir oyun yok.
(LoL, CS:GO, PUBG) Bunlar için minimum bir sistem yeterli olur. 650 TL çok düşük farkındayım eğer imkansız diyorsanız 1000 TL'ye de çıkartabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum akşam 6'ya kadar vaktim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
xeon e5450 ile 2. el çok güzel bir sistem toplanır aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Donanım Arşivi topluyor. Mesela kasayı veya ramleri ikinci el al 650 tl tutar.(y)

xeon e5450 ile 2. el çok güzel bir sistem toplanır aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Donanım Arşivi topluyor. Mesela kasayı veya ramleri ikinci el al 650 tl tutar.(y)
Hocam garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacaksın? Para çöp olacak. Kargo süresini de unutmamak lazım. En iyisi biraz daha para biriktir, sağlam sistem toplayalım.

Hocam garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacaksın? Para çöp olacak. Kargo süresini de unutmamak lazım. En iyisi biraz daha para biriktir, sağlam sistem toplayalım.

Ucuz olsun diyorsan riski almaktan başka çare yok. Benim bilgisayarım ikinci el toplama 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Türkiye'de 100-130 liraya var işlemci 1 ay beklemeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı