650 TL SSD önerisi

Şu model genel olarak iyi yorumlar alıyor ama kullanmadım, sadece sizin fiyat aralığınızda olduğu için atıyorum

Bu çok iyiymiş cidden tam arkadaşın aradığı gibi.

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok CrystalDiskMark testini atabilirim isterseniz

Hocam sizin attığınız linkteki ürünün yazma hızı M.2 SSD yazma hızı ortalamasının altında 1600-1700 civarlarındaa olması gerekiyor.

Muhtemelen fotoğraftakiyle aynıdır çünkü amazondaki satıcı ile N11 deki satıcının ismi aynı.

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok CrystalDiskMark testini atabilirim isterseniz
Atarsanız iyi olur.

Muhtemelen fotoğraftakiyle aynıdır çünkü Amazon'daki satıcı ile N11'deki satıcının ismi aynı.

Atarsanız iyi olur.

Hocam @SH4K3R arkadaşın attığı M.2 SSD fiyatına göre çok iyi okuma hızıda yazma hızıda ortalamanın üstünde bunu alın derim. Hemde Kingston bilindik bir marka.

Arkada Chrome veya diğer uygulamalar etki ediyor mu bilmiyorum ortalama bu şekilde.

@565656 hocam ilk defa PC topladığınız için şöyle söyleyeyim M.2 SSD ve diğerlerinin okuma ve yazma hızı ne kadar fazlaysa o kadar iyi demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…