650 TL SSD önerisi

Şu model genel olarak iyi yorumlar alıyor ama kullanmadım, sadece sizin fiyat aralığınızda olduğu için atıyorum

Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe vallaha ben bunu kullanıyorum Amazon'daki halinin fotosu farklı duruyor ama istersen sipariş ver bak eğer aynı değilse fotodakiyle iade et. Bir de bu fiyata son bulunabilir alıyorken bunu al 700 TL'ye fırlar bu
Bu çok iyiymiş cidden tam arkadaşın aradığı gibi.

Şu model genel olarak iyi yorumlar alıyor ama kullanmadım, sadece sizin fiyat aralığınızda olduğu için atıyorum.

Bu çok iyiymiş cidden tam arkadaşın aradığı gibi.

Hocam sizin attığınız linkteki ürünün yazma hızı M.2 SSD yazma hızı ortalamasının altında 1600-1700 civarlarındaa olması gerekiyor.

Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe vallaha ben bunu kullanıyorum Amazon'daki halinin fotosu farklı duruyor ama istersen sipariş ver bak eğer aynı değilse fotodakiyle iade et. Bir de bu fiyata son bulunabilir alıyorken bunu al 700 TL'ye fırlar bu
Muhtemelen fotoğraftakiyle aynıdır çünkü amazondaki satıcı ile N11 deki satıcının ismi aynı.

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok CrystalDiskMark testini atabilirim isterseniz
Atarsanız iyi olur.

1677347766727.png

Arkada Chrome veya diğer uygulamalar etki ediyor mu bilmiyorum ortalama bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı