650 TL'lik Ekran Kartı Tavsiyesi

g3258 alıp oc yapmayı düşünüyorum işlemciden artan parayı ekran kartına yatırmak daha mantıklı değilmi? Ve en iyi fps alabileceğim amd veya nvidia ekran kartı 750 tl lik sizce nedir tavsiyelerinizi araştırıyorum.

MSİ GTX 960 öneriyorum ben, hem oyun hediyeli, istediğin her oyunu ultrada oynarsın. Üstelik 4k moninöt veya tv olmasa bile 4k kalitesinde görüntü desteği var.

MSİ GTX 960 öneriyorum ben, hem oyun hediyeli, istediğin her oyunu ultrada oynarsın. Üstelik 4k moninöt veya tv olmasa bile 4k kalitesinde görüntü desteği var.

Tamam 4K kalitesi varda her oyunu DSR ile oynayamaz kasma sorunu yaşar ve bellekte 4K için yetersiz kalıyor. DOTA, LOL gibi düşük seviyeli oyunlar DSR ile oynanabilir tabi.

Bu ekran kartını alırsan iyi olur gtx750 Ti sen daha fazla performans veriyor.GTA 5 i highda acar.İşlemciyi ve anakarti değiştirirsen.İşlemciyi İ3 4160 Anakarti AsusH81 -Plus Alabilirsiniz. Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı