Merhaba, şu anda kullandığım kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklık almak istiyorum.
Rahat olması, kulağımı ağrıtmaması benim için önemli. Sesi dışarıya az versin. Ayrıca önerilerinizde malzemesi kaliteli ürünler önerirseniz sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, şu anda kullandığım kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklık almak istiyorum.
Rahat olması, kulağımı ağrıtmaması benim için önemli. Sesi dışarıya az versin. Ayrıca önerilerinizde malzemesi kaliteli ürünler önerirseniz sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
En ucuz Soundpeats Air3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Soundpeats Air3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 899,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Birkaç gün daha takip ederseniz bu kulaklık 650 civarına düşebilir, bir ara Amazon Prime ile 500TL'ye bile düşmüştü ve daha 2gün önce tekrar 650TL'ye düşmüş.
Anker bu bütçede kulak üstü için alınabilecek en iyi kulaklık şuanda.
Taotronics ise çok iyi bir marka ve attığım kulaklıkta IP8X (su altında bile kullanabilme), dışa ses vermeme, 4 mikrofon 2*2, sade ve şık görüntü gibi özellikleri var.