650 TL'ye EA FC24 için kol önerisi

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar F310 almak istiyorum fiyatından ötürü çünkü Xbox 9.nesil en ucuz 2200'e buldum ve 1600 lira fazla vermek istemiyorum çünkü iki tane alacağım. Sizce FC24'te işimi görmez mi çok mu kötü? PlayStation veya Xbox sahibi olmadığım için herhangi bir kola aşinalığım yok evde iki tane Polosmart PS4 vardı onlar da bozuldu yani sizce iş görür mü bu 650 liraya?

F310 güzel sağlam uzun ömürlü bir gamepad fakat sert ve kesinlikle komforlu değil, Xbox gamepadlerinde ne ararsan var, eğer ömürlük bir şey arıyorsan kesinlikle Xbox, eğer sert vs olması sorun değil diyorsan F310.

Arkadaşlar F310 almak istiyorum fiyatından ötürü çünkü Xbox 9.nesil en ucuz 2200'e buldum ve 1600 lira fazla vermek istemiyorum çünkü iki tane alacağım. Sizce FC24'te işimi görmez mi çok mu kötü? PlayStation veya Xbox sahibi olmadığım için herhangi bir kola aşinalığım yok evde iki tane Polosmart PS4 vardı onlar da bozuldu yani sizce iş görür mü bu 650 liraya?

F310 güzel sağlam uzun ömürlü bir gamepad fakat sert ve kesinlikle komforlu değil, Xbox gamepadlerinde ne ararsan var, eğer ömürlük bir şey arıyorsan kesinlikle Xbox, eğer sert vs olması sorun değil diyorsan F310.
Hocam evde birkaç maç turnuva atıyoz bir de oyuncu kariyeri yapıyom yani toplasan elimde bir iki saat duruyor gün içinde

Hocam bin lira yapıyor aşağı yukarı o fiyata msi g20 falan da var sizce hangisi

Hocam evde birkaç maç turnuva atıyoz bir de oyuncu kariyeri yapıyom yani toplasan elimde bir iki saat duruyor gün içinde

Hocam bin lira yapıyor aşağı yukarı o fiyata msi g20 falan da var sizce hangisi
Dediğim gibi size bağlı, eğer sertliği ve çok rahat olmayışı sorun değil ise alabilirsiniz. Orta segment ürünlere hiç bakmayın derim.

Hocam evde birkaç maç turnuva atiyoruz bir de oyuncu kariyeri yapıyorum yani toplasan elimde bir iki saat duruyor gün içinde.

Hocam bin lira yapıyor aşağı yukarı o fiyata MSI G20 falan da var sizce hangisi.

Onu kullanmadım hiçbir fikrim yok ama F310'un tetik tuşları serttir ama alışırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı