650 TL'ye Kadar Ekran Kartı Önerisi

Thaldus

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu anki Dolar kurunu da göz önünde bulundurarak (2,72) 650 lira veya daha altına bir ekran kartı arıyorum. Özellikle Aion ve Euro truck simulator oynuyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mümkünse Hepsiburada ya da Vatanbilgisayar'dan alabileceğim ürünler olsun..

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem bu saatten sonra 3GB VRAM'ine güvenip R9 280'e boşa para vermeyin R9 285 alın daha performanslı bir kart neden inatla R9 280'de takıldınız.

Bunu ciddi mi söylediniz o fiyat aralığında R9 285 gibi bir kart var ve siz gittiniz aynı fiyata R9 270X mi önerdiniz?R9 285 varken ne R9 280 alınır ne de R9 270X VRAM ve Bit'e bu kadar takılmayın bakın GTX 960'a 2GB 128 bit fakat 3GB 384 bit R9 280'den daha performanslı.

Benim tavsiyem bu saatten sonra 3GB VRAM'ine güvenip R9 280'e boşa para vermeyin R9 285 alın daha performanslı bir kart neden inatla R9 280'de takıldınız.

Bunu ciddi mi söylediniz o fiyat aralığında R9 285 gibi bir kart var ve siz gittiniz aynı fiyata R9 270X mi önerdiniz?R9 285 varken ne R9 280 alınır ne de R9 270X VRAM ve Bit'e bu kadar takılmayın bakın GTX 960'a 2GB 128 bit fakat 3GB 384 bit R9 280'den daha performanslı.

280'e göre ne gibi farklılıklar var hocam? yani ben 280 olmasından ziyade MSI kalitesinden dolayı biraz r9 280 e takıldım.. biraz daha açık yazarsan hocam bilgilerinden faydalanalım.. :)

280'e göre ne gibi farklılıklar var hocam? yani ben 280 olmasından ziyade MSI kalitesinden dolayı biraz r9 280 e takıldım.. biraz daha açık yazarsan hocam bilgilerinden faydalanalım.. :)
Daha yeni mimari daha yüksek FPS veriyor ve Tonga mimarisine sahip R9 280 ise Tahiti.Burdan da benchmark testlerine bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimsede senin güç kaynağın kaç watt arkadaş dememiş....soruyu soran arkadaş belki bu konularda bilgisiz, 300 watt psu'ya amd takılmayacağını, bu durumda 750ti'ın daha iyi bir seçenek olduğunu bilmiyor belki ?
Güç kaynakları konusunda bilgim var hocam yinede teşekkürler :)
Daha yeni mimari daha yüksek FPS veriyor ve Tonga mimarisine sahip R9 280 ise Tahiti.Burdan da benchmark testlerine bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte budur çok teşekkürler hocam gayet yeterli oldu bu benim için.. :) Peki PowerColor güvenilir bir markamıdır? En azından r9 285 modelindeki performansı diğer markalara kıyasla nasıldır? MSI r9 285 modelini bulamadım hiçbiryerde...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı