Anakartım BIOSTAR B450MH herhangi bir soğutucusu olduğunu sanmıyorum. Kaç dereceler normaldir M.2 için? Fazla ısınıyorsa dediğiniz soğutucudan alayım bir tane.
Hocam önemli uyarı olarak sadece soğutuculu ve soğutucusuz iki ayrı modeli olduğunu söylemiş. Isınma konusunda net bir şikayet var mı başka bir yerde ya da bu forumda gördüğünüz?
Aynı parayı verip neredeyse aynı kalitede ama daha yavaş SSD almak mantıklı değil.
NVMe alıp geçiniz. SN750 güzeldir. Alternatif olarak Crucial P5 öneririm.
Bunu buldum. Güzel indirimde ve alınabilir. Sadece kendi dahili soğutması yok o kadar onda da dediğiniz gibi bir soğutucu alabilirsiniz. Yazma hızı bir tık daha düşük.
Satalara baktığımda herkes kesinlikle Samsung almalısın diğer rakiplerinden 2-3 adım önde gibi yorumlar gördüğüm için onu paylaşmıştım. Dediğiniz modele bakacağım,yarın da bir ürünü alacağım artık buraya da paylaşırım.
Bunu buldum. Güzel indirimde ve alınabilir. Sadece kendi dahili soğutması yok o kadar onda da dediğiniz gibi bir soğutucu alabilirsiniz. Yazma hızı bir tık daha düşük.
Çok teşekkürler dostum zaman ayırdığın için, bakacağım,yarın aldığım ürünü paylaşırım burada. Aslında bugün detaylı araştırmadan 450 liraya hyperX fury 3d 480 gb sata ssd almıştım sonra araştırayım bi sorayım falan diyip iptal ettim. Etmem de iyi olmuş
SATA'lara baktığımda herkes kesinlikle Samsung almalısın diğer rakiplerinden 2-3 adım önde gibi yorumlar gördüğüm için onu paylaşmıştım. Dediğiniz modele bakacağım, yarın da bir ürünü alacağım artık buraya da paylaşırım.
Bu modelin Samsung tarafında rakibi 870 EVO değil 860 Pro. Fiyatlarına bakabilirsin çok yüksek. İlla samsug diye 870 EVO almayın güzel bir model tabii ki ama FireCuda daha iyi. Ayrıca Seagate depolama alanında oldukça iyi ve köklü bir firma.