Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öğrenci işi, 400gr falan olsa yeter. 650TL bütçeye ne alabilirim? Şu an evimde run nutrition 2.3kg var ama aroması güzel değil ama asıl sıkıntısı her ölçekte 2gr creatine var.
Günlük creatine alıyorum sabahları direkt ama bunu akşam kullanmam gerektiğinde sıkıntı oluyor yatmadan 5LT su içemiyorum maalesef veya herhangi bir zamanda kullanmam gerekiyor fazladan creatine sıkıntı oluyor.
Kreatin dediğin şey kafein gibi işlemez dostum. Günün herhangi bir saatinde gereken miktarda alırsan sorun yaratmaz, tabi düzenli bir saatte almak nispeten daha iyidir. İstersen uyumadan önce al istersen öğlen fark etmiyor. Bu konuda endişen olmasın ki yatmadan 5 litre su içmene de gerek yok. Gün içinde su miktarını tamamla ve sabahları aldığın kreatini 3 grama düşür, sorun çözülür senin için.
BigJoy Crea Big Micronized Creatine özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz