650 TL'ye sessiz fare önerisi

Bütçe
650 TL

jandark

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 650-700 TL olacak şekilde sessiz ve kablosuz mouse önerebilir misiniz? El ölçülerimi tam bilmiyorum uzunlamasına 18-20 cm civarıdır. Yakın zamanda MX330 silent Plus modelini kullandım; boyut ve ses konusunda memnundum ancak sağ tuş göçük gelmişti ayrıca farenin kauçuk olan gövdesini geri dönüştürülmüş plastik ile değiştirdikleri için çok kalitesiz bir hissiyatı vardı o yüzden hiç memnun kalmadım. Özetle benim için önemli olan ergonomisi, malzeme kalitesi, sessiz olması ve kablosuz olması. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam logitech markasını çok severim bir sürü de faresini kullandım, tabi hepsi giriş seviyesi farelerdi ancak ya scroolunda sorunlarla yada çift tıklama gibi sorunlarla karşılaştım, oyun oynamak gibi bir derdiniz yoksa hp'nin sessiz farelerinden veya logitech olmayan bir markanın sessiz farelerinden denemeyi tercih edebilirsiniz, bahsi geçen hp fareyi kullanmadım bu arada öneri olarak düşünmeyin, bu yazdıklarım daha çok logitechi önermemek üzerine. Mx tarzında bir adı olan faresi var logitechin 2000-4000tl arası fiyat bandına sahip, muhtemelen bahsettiğim sorunlar o tarz yüksek modellerde geçersizdir fakat bu bütçelerde benim deneyimim logitech fareleri başarısız, daha doğru bir deyişle dayanıksız. Reddit tarzı platformlardan arama çubuğuna "Silent mouse suggestions" tarzı şeyler yazarak kullanıcı deneyimlerine dayalı güzel bir fare seçebilirsiniz, bütçenizi esnetmeniz gerekebilir ama her sene yeni fare arayışına girmekten iyidir.

Hocam logitech markasını çok severim bir sürü de faresini kullandım, tabi hepsi giriş seviyesi farelerdi ancak ya scroolunda sorunlarla yada çift tıklama gibi sorunlarla karşılaştım, oyun oynamak gibi bir derdiniz yoksa hp'nin sessiz farelerinden veya logitech olmayan bir markanın sessiz farelerinden denemeyi tercih edebilirsiniz, bahsi geçen hp fareyi kullanmadım bu arada öneri olarak düşünmeyin, bu yazdıklarım daha çok logitechi önermemek üzerine. Mx tarzında bir adı olan faresi var logitechin 2000-4000tl arası fiyat bandına sahip, muhtemelen bahsettiğim sorunlar o tarz yüksek modellerde geçersizdir fakat bu bütçelerde benim deneyimim logitech fareleri başarısız, daha doğru bir deyişle dayanıksız. Reddit tarzı platformlardan arama çubuğuna "Silent mouse suggestions" tarzı şeyler yazarak kullanıcı deneyimlerine dayalı güzel bir fare seçebilirsiniz, bütçenizi esnetmeniz gerekebilir ama her sene yeni fare arayışına girmekten iyidir.
Haklısınız hocam M170 kullandım daha öncesinde 1 senede scroll tuşu bir ileri iki geri yapmaya başladı. Logitech almayı düşünmüyorum bende bu bütçede artık, HP mouselardan bir kaç model beğendim incelemelerine biraz bakacağım birde Reddit'e göz atarım, teşekkürler. Bu arada rekabetçi oyunda oynamadığım için uzun ömürlü ve rahat, sessiz bir mouse olması yeterli benim için.

Haklısınız hocam M170 kullandım daha öncesinde 1 senede scroll tuşu bir ileri iki geri yapmaya başladı. Logitech almayı düşünmüyorum bende bu bütçede artık, HP mouselardan bir kaç model beğendim incelemelerine biraz bakacağım birde Reddit'e göz atarım, teşekkürler. Bu arada rekabetçi oyunda oynamadığım için uzun ömürlü ve rahat, sessiz bir mouse olması yeterli benim için.
Bahsettiğiniz modeli de kullandım sanırım benimki 171di ama sizinki epey iyi dayanmış benim scrool ilk hafta perte çıktı iadeyle bile uğraşmadım hala çekmecede duruyor :D Rica ederim bu arada sessiz fareler ilgi alanım olmadığı için pek yardımcı olamadım ama eminim reddit'te fazlasıyla işe yarar bilgiye sahip olacaksınız.

Hocam 1-2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok Asus'un mouse'u ile karşılaştırdım Asus daha beter öyle diyeyim. Mouse UGREEN MOUSE yazarsanız çıkar adını tam hatırlamıyorum hocam.

Gaming mi diye belirtmemissiniz o yüzden işte kullandığım mouseyi önereyim

Link
Aynısına sahiptim, hemde 2 tane.
Birkaç ayda tekeri öldü gitti. Önermem şahsen ben. Biride 1 yıla yakın zamanda sol tuşu bozuldu.

Hocam kablolu istemiyorum belirttim konuda.
Gaming mi diye belirtmemissiniz o yüzden işte kullandığım mouseyi önereyim

Link
Oyun oynamadığımı belirttim hocam ayrıca bu modeli kullandım, boyut ve ses olarak iyi olsada fiyatına değecek bir kalitesi yok.

Moderatör arkadaşta sağolsun M330 Silent Plus yazmama rağmen konuyu MX330 diye düzeltmiş kafasına göre.

Teşekkür ederim gözüme çarpmıştı Ugreen'in fareleri bir bakacağım. Diğer konularda iyidir Ugreen ama faresini ilk defa gördüm.
Hocam 1-2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok Asus'un mouse'u ile karşılaştırdım Asus daha beter öyle diyeyim. Mouse UGREEN MOUSE yazarsanız çıkar adını tam hatırlamıyorum hocam.

Hocam kablolu istemiyorum belirttim konuda.

Oyun oynamadığımı belirttim hocam ayrıca bu modeli kullandım, boyut ve ses olarak iyi olsa da fiyatına değecek bir kalitesi yok.

Moderatör arkadaşta sağ olsun M330 silent Plus yazmama rağmen konuyu MX330 diye düzeltmiş kafasına göre.

Teşekkür ederim gözüme çarpmıştı Ugreen'in fareleri bir bakacağım. Diğer konularda iyidir Ugreen ama faresini ilk defa gördüm.

Hocam 650 TL ile hangi kablosuz mouse almayı düşünüyorsunuz bulursanız bende alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı