6500-6700TL'ye sistem önerisi

Kardeşim Ebrar Bilgisayar sitesinden toplamış olduğum bu sistem işini fazlasıyla görecektir diye düşünüyorum.

Bu TUF B360 ana karta overclock yapılabiliyormu? Birde anakartta 2600 MHZ kadar ram desteği sağladığı yazıyor sistemde ise 3000 mhz 'lik ram koymuşsunuz uygun değil gibi gözüküyor yada benmi yanlış anladım ?

Son düzenleme:
Bu TUF B360 ana karta overclock yapılabiliyormu? Birde anakartta 2600 MHZ kadar ram desteği sağladığı yazıyor sistemde ise 3000 mhz 'lik ram koymuşsunuz uygun değil gibi gözüküyor yada benmi yanlış anladım ?
Sistem baştan yanlış i5 9600k ile yayın yapamaz maalesef, arka plan zaten oyun açınca %70 %90 arasında oluyor işlemci kullanımı, yayın açmaya kalkarsa oyun oynayamaz.

Orada çok büyük bir hata yapmışım. Çok özür dilerim. İntel genelde Z serisi anakartlarında overclock yapmaya izin veriyor. Onun yerine Z390 bir çipsetli anakart önereyim sana.

Orada çok büyük bir hata yapmışım. Çok özür dilerim. İntel genelde Z serisi anakartlarında overclock yapmaya izin veriyor. Onun yerine Z390 bir çipsetli anakart önereyim sana.

Estağfurullah konu sahibi ben değilim zaten. Bende yeni bir bilgisayar toplayacağım için araştırma yapıyorum da sadece gözüme çarptı acaba ben mi yanlış biliyorum diye.

Merhaba arkadaşlar 9000 TL sistem toplamak istiyorum yayın açmak istiyorum oynadığım tek oyun Fortnite.
Aklımdaki parçalar Ryzen 7 2700x rtx 2070 yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı