6500-7000 TL Intel i7 6700K GTX 1070 Sistem Toplama

Muhammet GERAT

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Amacım uzun ömürlü ve dayanıklı bir sistem toplamak. Monitörü Amazon üzerinden satın alacağım, FreeSync olması beni rahatsız etmiyor. İşlemci soğutucusunu bilerek düşük tuttum. İleride kaliteli bir sıvı soğutucu ile değiştireceğim. Parçaları farklı siteleri üzerinden alacağım.
  • İşlemci: Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8MB Cache LGA 1151 İşlemci
  • Anakart: MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 3600MHz O.C DDR4 ATX Anakart (Tavsiyelerinize göre değiştirebilirim.)
  • Bellek: Corsair DDR4 16GB(2x8GB) Vengeance 2666MHz Ram Bellek (CMK16GX4M2A2666C16R) (Tavsiyelerinize göre değiştirebilirim.)
  • Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit VR Ready Grafik Kartı
  • HDD: Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST2000DM001)
  • SSD: *Samsung 750 EVO 250GB 540-520MB/s SSD (MZ-750250BW)
  • İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo
  • Kasa: Cooler Master Mastercase PRO 5
  • Monitör: AOC G2460PF 24
  • Güç Kaynağı: ?
Bütçe 6500-7000 TL arası, işlemci soğutucuyu Amazon üzerinden 100 lira civarı satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum, Amazon üzerinden siparişini verdim. Anakart, Ram ve güç kaynağın da kararsızım.

Sisteminiz güzel. Anakartı Z170A Pro Gaming Carbon ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Ya da Gigabayte Z170X Gaming serilerinden alabilirsiniz. Biraz fazla bütçe ayırmışsınız anakart için. PSU olarak ise Seasonic 620 W modüler güç kaynağı öneririm. Tabii bütçe yeterse. :D

Dün bir arkadaşa tavsiye ettiğim sistem buyrun. Teknobiyotikten toplandı.

Düzeltme. Soğutucu almışsınız onu görmedim. Kargo dahil 6750 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz bu sistemi.

Dosya Ekleri

• 7099.jpg
    7099.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 112
Sisteminiz güzel. Anakartı Z170A Pro Gaming Carbon ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Ya da Gigabayte Z170X Gaming serilerinden alabilirsiniz. Biraz fazla bütçe ayırmışsınız anakart için. PSU olarak ise Seasonic 620 W modüler güç kaynağı öneririm. Tabii bütçe yeterse. :D
Anakartın bütçesini yüksek tutma sebebim, uzun vadede herhangi bir problemle karşılaşmak istememeden dolayıdır. Gigabayt Z170X Gaming 7 ve M7 arasında kararsız kaldım. Güç kaynağını Cooler Master G650M düşünüyorum.

Dün bir arkadaşa tavsiye ettiğim sistem buyrun. Teknobiyotikten toplandı.

Düzeltme. Soğutucu almışsınız onu görmedim. Kargo dahil 6750 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz bu sistemi.
Monitörü Amazon üzerinden kargo ve gümrük ücreti dahil 917 liraya satın aldım yola çıktı. Sistemi tek bir site üzerinden toplamayı düşünmüyorum, Teknobiyotik bazı ürünlerde Vatandan daha pahalı, Örnek vericek olursam M5 anakart Teknobiyotik de 804,21 TL Vatan da 759,66.

Anakartın bütçesini yüksek tutma sebebim, uzun vadede herhangi bir problemle karşılaşmak istememeden dolayıdır. Gigabayt Z170X Gaming 7 ve M7 arasında kararsız kaldım. Güç kaynağını Cooler Master G650M düşünüyorum.

Monitörü Amazon üzerinden kargo ve gümrük ücreti dahil 917 liraya satın aldım yola çıktı. Sistemi tek bir site üzerinden toplamayı düşünmüyorum, Teknobiyotik bazı ürünlerde Vatandan daha pahalı, Örnek vericek olursam M5 anakart Teknobiyotik de 804,21 TL Vatan da 759,66.

Sadece ihtiyacın olan parçaları ve bütçeni söylersen ona göre bir şekil çıkartabiliriz ortaya.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı