GTX 1070 Intel i7 6700K 6500₺ Sistem Toplama

Hocam ne demek. Benim bir çıkarım yok. Ben ucuza aldım herkes alsın herkese söylüyorum zaten Numaranızi yazarsanız mesaj atayım size . Özel mesaji bulamadim forumda

6123614561i@gmail.com

Mail adresime yazarsanız daha uygun olur. Tekrar teşekkürler.

Ustam ben 1 ay önce kendime sistem topladım güç kaynağı olarak ZALMAN ZM700-GLX 80PLUS 700W güç kaynağı aldım. Şuan bilgisayarım masanın üstünde yanımda hiç bir ses veya cızırtı yapmadı. Üstüne birde şansızlığım şu 1 ayda 10 defa elektrik gidip geldi çalışmadan dolayı hiçbir arıza veya sorun yaratmadı. Kasa olarak ben dediğin kasayı almayı düşünüyordum ama sonradan corsaır spec-alpha aldım. Kasanın incelemesini yaptılar. Kasa dışarıdan kü.ük gibi duruyor ama içi cidden ferah ve malzeme kalitesi,boya kalitesi üst düzey. Kasanın içinde gelen fanlar beklediğğimden baya iyi çıktılar fan ayarının olmasıda güzel 4 tane fan destekliyor. Kasanın arkasına kabloların çok olmasına rağmen baya sığtı ve sıkışıklık yaratmadı psu modüler olmadığı düşünülürse. Aldığım MSI Z170A Gaming Pro Carbon anakartın led li olması ve kasanın kırmızı renkli fanlarının olması gayet şık ve güzel duruyor.

Açıkçası psu konusunda hala kararsızım lakin kasa konusunda benim de dikkatimi çeken bir kasa olduğunu söylemeliyim, sizin de öneriniz doğrultusunda bu kasayı almayı düşünebilirim. Teşekkürler.

Hocam, şu anda belki 1080p 60hz için, GTX 1080 pek de iyi bir fikir olmayabilir. Ancak, monitörü uzun süre değiştirmeyecekseniz, bu iyidir diye düşündüm. Gelecekte oyunlar daha da ağırlaşacaktır. GTX 1080 bir 2K monitör ekran kartıdır. Öyledir, ancak o da bir yere kadar. O zamana kadar 2K yerine 1080p'de oynarsınız. Hala da üst düzey performans almaya devam edersiniz :)

Hocam, şu anda belki 1080p 60hz için, GTX 1080 pek de iyi bir fikir olmayabilir. Ancak, monitörü uzun süre değiştirmeyecekseniz, bu iyidir diye düşündüm. Gelecekte oyunlar daha da ağırlaşacaktır. GTX 1080 bir 2K monitör ekran kartıdır. Öyledir, ancak o da bir yere kadar. O zamana kadar 2K yerine 1080p'de oynarsınız. Hala da üst düzey performans almaya devam edersiniz :)

İncelemelerde de görüldüğü üzere sabit, GTX 1080 full hd için hiç uyumlu değil ve performans düşüşüne neden olmaktadır, ayrıca GTX 1070 ile arasında fiyat farkı bulunduğundan benim için en ideal sistem şimdilik budur. Bunu toplayabilirsem 5-6 sene beni idare eder, daha sonra dediğim 13 bin liralık sistemi toplarım inşallah.

Dostum mail attım bilgin olsun. Dolar uçtu ne kadar farkeder bilmiyorum ama inşallah güzel bir indirim olacaktır.

Alırsanız diyat paylaşın mutlaka

6123614561i@gmail.com

Mail adresime yazarsanız daha uygun olur. Tekrar teşekkürler.

Açıkçası psu konusunda hala kararsızım lakin kasa konusunda benim de dikkatimi çeken bir kasa olduğunu söylemeliyim, sizin de öneriniz doğrultusunda bu kasayı almayı düşünebilirim. Teşekkürler.
Rica ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı