Hocam ne demek. Benim bir çıkarım yok. Ben ucuza aldım herkes alsın herkese söylüyorum zaten Numaranızi yazarsanız mesaj atayım size . Özel mesaji bulamadim forumda
6123614561i@gmail.com
Mail adresime yazarsanız daha uygun olur. Tekrar teşekkürler.
Ustam ben 1 ay önce kendime sistem topladım güç kaynağı olarak ZALMAN ZM700-GLX 80PLUS 700W güç kaynağı aldım. Şuan bilgisayarım masanın üstünde yanımda hiç bir ses veya cızırtı yapmadı. Üstüne birde şansızlığım şu 1 ayda 10 defa elektrik gidip geldi çalışmadan dolayı hiçbir arıza veya sorun yaratmadı. Kasa olarak ben dediğin kasayı almayı düşünüyordum ama sonradan corsaır spec-alpha aldım. Kasanın incelemesini yaptılar. Kasa dışarıdan kü.ük gibi duruyor ama içi cidden ferah ve malzeme kalitesi,boya kalitesi üst düzey. Kasanın içinde gelen fanlar beklediğğimden baya iyi çıktılar fan ayarının olmasıda güzel 4 tane fan destekliyor. Kasanın arkasına kabloların çok olmasına rağmen baya sığtı ve sıkışıklık yaratmadı psu modüler olmadığı düşünülürse. Aldığım MSI Z170A Gaming Pro Carbon anakartın led li olması ve kasanın kırmızı renkli fanlarının olması gayet şık ve güzel duruyor.
Açıkçası psu konusunda hala kararsızım lakin kasa konusunda benim de dikkatimi çeken bir kasa olduğunu söylemeliyim, sizin de öneriniz doğrultusunda bu kasayı almayı düşünebilirim. Teşekkürler.