6500-7000 TL sistem önerisi

Bütçe
6500-7000

Bekir Kaplan

Centipat
Yer
HATAY İSKENDERUN
Daha fazla  
Meslek
MUHASEBE MÜDÜRÜ
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. 6500 TL veya 7000 TL limitim var sizce laptop mu almalıyım, yoksa masaüstü bir PC mi toplamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle masaüstü sistem öneririm.

RX 5700 XT (Kişisel tavsiyem) ve RTX 2060 Super alternatif olan bu sisteme bakabilirsiniz:
Sapphire Radeon Rx 5700 Xt 8gb Pulse 11293-01-20g - n11.com veya

@kqqk13

1- Ryzen 3600 ile 3600X arasında çok fark yok.
2- Kullandığım anakart çok daha iyi.
3- RTX 2060 Super ile RTX 2070 performans alıyor. RX 5700 XT modelinin rakibi zaten RTX 2070 Super.
4- James Donkey SSD ile size iyi günler.
5- Kullandığım kasanın hava akışı çok daha iyi.
6- Kullandığım PSU daha çok güven veriyor ve daha ileriye dönük.

Son düzenleme:
Masaüstü ve laptop kıyaslaması yaparsanız tabiki masaüstü daha çok fps ve performans demektir. Tabi bütçe çerçevesinde konuşuyorum. @Sylveon arkadaşımız güzel bir sistem yapmış. Fakat aceleniz yoksa cuma günü İncehesap sitesinin yaptığı indirimi bekleyin derim. Aynı sistemi daha uyguna alabilirsiniz. Yaklaşık 500TL gibi fiyat oynar. Geçtiğimiz cuma indirimlerden nerdeyse aynı bir sistem dizmiştim ve fiyatı 6300e denk geldi. Tabi son karar sizin.

herkese teşekkür ediyorum çok güzel bilgisayarlar göndermişsiniz. peki incehesap dan pc almak ne kadar güvenilir. yada nerden almam lazım ?

monitör markası olarak ne almamı tavsiye edersiniz.
birde bir şey daha sormak istiyorum. eskiden Pubg oynamak istiyordum şimdi fikrim call of dutty warzone olarak değişti. 7000 tl bir pc alsam iyi bir performans alır mıyım peki ?

arkadaşlar peki ben önemli bir şey sormak istiyorum. bu söylediğiniz sistemleri hangi siteden almam daha güvenilir ve garantili olur ? incehesap misal fiyatlar çok aşağı beni biraz huylandırıyor farklı bir şey gelebilir diye ? demek istediğim nerden almam daha mantıklı

arkadaşlar peki ben önemli bir şey sormak istiyorum. bu söylediğiniz sistemleri hangi siteden almam daha güvenilir ve garantili olur ? incehesap misal fiyatlar çok aşağı beni biraz huylandırıyor farklı bir şey gelebilir diye ? demek istediğim nerden almam daha mantıklı
Güvenilir merak etme sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı