Normal kullanımda kasan sistem görev yöneticisini açınca normale dönüyor

Tylexrs

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mesela PC YouTube'da falan donuyor, Kasım kasım kasılıyor; ama Görev Yöneticisi'ni açınca, ne hikmetse donma gidiyor. Bilgisayarımda virüs olma ihtimali kaç? 😄 Bir de, yani sistemim eski falan da değil; RTX 4060 Ti'lı sistem, garip.

Selam hocam, görev yöneticisini açmadan sistem parçaları sıcaklıklarına bakabilir misiniz? MSI Afterburner kullanabilirsiniz örnek olarak.

Selam hocam, Görev Yöneticisi'ni açmadan sistem parçaları sıcaklıklarına bakabilir misiniz? MSI Afterburner kullanabilirsiniz örnek olarak.

İşlemcim Ryzen 5 5600 arkada herhangi bir oyun açık değil. Sıcaklık 50 ila 60 arasında geziyor ve arada CPU kullanımı 80 ila 60'a kadar çıkıyor. GPU ise aynı şekilde arada bir kullanımı 60 a çıkıyor. Sıcaklığı 30 derece. Garip olan şey ise durduk yere ağır yük binip geri gidiyor.

Acaba görev yöneticisinde fark edilmemek için hemen kapatıyor mu kendini :D
Büyük ihtimal öyle :D

İşlemcim Ryzen 5 5600 arkada herhangi bir oyun açık değil. Sıcaklık 50 ila 60 arasında geziyor ve arada CPU kullanımı 80 ila 60'a kadar çıkıyor. GPU ise aynı şekilde arada bir kullanımı 60 a çıkıyor. Sıcaklığı 30 derece. Garip olan şey ise durduk yere ağır yük binip geri gidiyor.
Mining virüsleri genelde sürekli kullanırlar sistemi, kullan-bırak yapmazlar ama yine de virüs taraması yapılmasını öneririm hocam sistem sağlığı açısından.

Mining virüsleri genelde sürekli kullanırlar sistemi, kullan-bırak yapmazlar ama yine de virüs taraması yapılmasını öneririm hocam sistem sağlığı açısından.

Kaspersky'den tarama yapmıştım geçen akşam, bir sorun çıkmadı. Ama bu olay tesadüf değil; Google'da ya da YouTube'da herhangi bir yerde gezinirken bilgisayar çok fazla kasıyor, anlamsız bir şekilde. Görev Yöneticisi'ni açınca yağ gibi akıyor, kapattıktan 5-10 saniye sonra yine kasmaya başlıyor.

Bir de ek olarak görev yöneticisin açarken bir video çektim. Açtığımda işlemcinin %77'ye kullanılıyor ve hemen ardından 13'e düşüyor. Belki bir belirtidir diye eklemek istedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-13 233716.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-13 233716.png
    233,4 KB · Görüntüleme: 3
  • Ekran görüntüsü 2025-10-13 233731.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-13 233731.png
    251,9 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'den tarama yapmıştım geçen akşam, bir sorun çıkmadı. Ama bu olay tesadüf değil; Google'da ya da YouTube'da herhangi bir yerde gezinirken bilgisayar çok fazla kasıyor, anlamsız bir şekilde. Görev Yöneticisi'ni açınca yağ gibi akıyor, kapattıktan 5-10 saniye sonra yine kasmaya başlıyor.

Bir de ek olarak görev yöneticisin açarken bir video çektim. Açtığımda işlemcinin %77'ye kullanılıyor ve hemen ardından 13'e düşüyor. Belki bir belirtidir diye eklemek istedim.
Sadece tarayıcılarda mı kasma yaşanıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı