6500-7000 TL Sistem Tavsiyesi

R7 2700X 6500-7000 TL bir sisteme fazla gelir. Eğer fazla oyun oynamayacaksan alınabilir fakat 7 Temmuz'da 3. nesil Ryzen işlemciler çıkıyor. Beklemek daha mantıklı olur.

Bütçem 6500-7000TL arası. R7 2700x düşünüyorum.
Merhaba, Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA bu bağlantıya ulaşarak toplamış olduğum PC'yi görebilirsiniz. Parçaları farklı sitelerden topladığınızda daha uyguna gelir ve GTX1660 modelini Msi GTX1660Tİ Gaming X ile değiştirin. Ben sitede olmadığı için 1660 koydum. Eğer fiyat 7000 aşşağısı tutar ise Msi GeForce RTX2060 Ventus XS veya Ventus modelini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz RAM i 3200MHz (2x8) 16GB şeklinde de alabilirsiniz. R7 2700x li sistem için 7000TL bütce yetmez. Teşekkürler.

Talebine yönelik R7 2700X + RTX 2060
Söylemeden geçemeyeceğim, Cougar Turret kasa mükemmel bi ürün. Şık durduğu kadar performansı çok çok iyi. Fiyatı uygun olduğu için koydum yoksa daha ucuz ürünlerle fiyat 200 - 250 lira aşağı çekilebilir.

Evet güzel bır sistem ama ben 2060 yerine ikinci el GTX 1070 G1 gaming modelini gördüm gelecek evimde tam güvenmedim onumu alsam
Evet güzel bır sistem ama ben 2060 yerine ikinci el GTX 1070 G1 gaming modelini gördüm gelecek evimde tam güvenmedim onumu alsam ama rtx teknolojisini barındırmadığı için vaz geçse diyorum

Son düzenleme:
Bence 7 Temmuzu beklemesi daha doğru dediğiniz gibi. Ama toplamış olduğunuz PC B450 ile 2700X pek tavsiye ve tercih edilmez. Teşekkürler
Sizin gibi ekran kartından kısmaktansa anakarttan kısarım, uyumludur, ona bakarsan A320 anakartlar ile 2600 kullanılıyor, intel sistem olsa eywallah ama saçmalamışsınız! Siz en iyisini biliyorsunuz kesinlikle. 7000TL'ye mis gibi toplanır. İyi geceler. Gerçekten 7000TL'yi çöp etmeye oynamışsınız, o parçalar gerekli mi? 1TB HDD 1660Ti'dan daha mı önemli? MB511'e ek fan almak ilk başlarda mantıksız. Sizin sistemi de kimse tercih etmez. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye böyle alaycı şekilde konşuyorsunuz anlamıyorum. Oysaki kötü birşey demedim ayrıca sitede olmadığı için 1660 ekledim dedim. Ve para artarsa RTX2060 ventus koyabilirsiniz dedim. 3 fanı koymamın sebebi hava akşını birazda olsa rahatlatmaktı. Koymuş olduğum HDD ise ek depolama gereklidir diye düşündüm. Yani bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Ama imza ayarlarınızda yazdığınız gibi ergenliğinize veriyorum. Ve burada saçmalayan ben değil sizsiniz. 1TB HDD nin GTX1660 ti dan önemi yok herkesin bildiği üzere. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…