6500-7000 TL Sistem Tavsiyesi

İtopya üzerinden sadece hazır sistem önermenizi tavsiye ederim, diğer türlü PC Sihirbazı en kısıtlı olan sitelerden, Sinerji, İnceHesap, TeknoBiyotik gibi yerler daha mantıklıdır. İyi günler 😁 Ergenim! Hala diyorum 7 Temmuz'da tekrar sistem toplayalım tabii 1-2 hafta geçicek Benchmark testleri olmadan olmaz!

R7 2700X 6500-7000 TL bir sisteme fazla gelir. Eğer fazla oyun oynamayacaksan alınabilir fakat 7 Temmuz'da 3. nesil Ryzen işlemciler çıkıyor. Beklemek daha mantıklı olur.
O 3. Nesil Türkiye'ye kaç ayda gelecek peki 7 temmuz'da çıkacak. Türkiye'ye 27 Temmuz'da gelir anca onda da stoklar tükenecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya üzerinden sadece hazır sistem önermenizi tavsiye ederim, diğer türlü PC Sihirbazı en kısıtlı olan sitelerden, Sinerji, İnceHesap, TeknoBiyotik gibi yerler daha mantıklıdır. İyi günler 😁 Ergenim! Hala diyorum 7 Temmuz'da tekrar sistem toplayalım tabii 1-2 hafta geçicek Benchmark testleri olmadan olmaz!
7 Temmuzu bende beklemelerini söyledim. Evet itopyadan topladım. ve kalan parçaları da yazdım sonuçta. :) İyi Geceler...

O 3. Nesil Türkiye'ye kaç ayda gelecek peki 7 temmuz'da çıkacak. Türkiye'ye 27 Temmuz'da gelir anca onda da stoklar tükenecek.
Ya eskiden 2 ay beklenmez beyler ne fark olacak sanki diyenler vardı şimdi bu evrilip çevrilip 7 Temmuz'da Türkiye'ye gelmez ki yorumuna dönüştü,bir gelmesin 7-12 temmuz arası sonrasına bakarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA bu bağlantıya ulaşarak toplamış olduğum PC'yi görebilirsiniz. Parçaları farklı sitelerden topladığınızda daha uyguna gelir ve GTX1660 modelini Msi GTX1660Tİ Gaming X ile değiştirin. Ben sitede olmadığı için 1660 koydum. Eğer fiyat 7000 aşşağısı tutar ise Msi GeForce RTX2060 Ventus XS veya Ventus modelini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz RAM i 3200MHz (2x8) 16GB şeklinde de alabilirsiniz. R7 2700x li sistem için 7000TL bütce yetmez. Teşekkürler.
Neden ki 2700X 2300 TL en fazla GTX 1080 bile 3500 TL olmuş sen hala neyse Vega serisinden koysun R7 2700 alsın miss.

Dostum benim bahsetmek istedğim şu; 2700x e B450 yonga seti düşük kalır. 2700X alan kişiler X470 i çoğunlukla seçiyor. Ayrıca technopat kanalında 2700X alan kişilere kesinlikle X470 tavsiye ettikleri belirtiliyor. Birde 7 temmuzu beklemesi daha iyi olucak. O yüzden böyle bir pc topladım. Ve para artışı olursa parçaları yükseltmesini söyledim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı