6500-7000 TL sistem toplama

rvltnN

Kilopat
Daha fazla  
6.5-7K'lık bütçeme göre şöyle bir sistem hazırladım. Tavsiye eder misiniz? Neler önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• asasfasd.png
    asasfasd.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 59
6.5-7K'lık bütçeme göre şöyle bir sistem hazırladım. Tavsiye eder misiniz? Neler önerirsiniz?
O güç kaynağını almanızı asla tavsiye etmem, aynı şekilde kasayı da.

(2 tane RAM alınacak.)
(Dahili Aerocool Aero White 650W 80+ bulunduruyor)
6759₺ hesapladım, sizin sistemden daha ucuz olmasına rağmen daha performanslı ve kaliteli oldu.
1660 yerine 1660 Super, B450M-K yerine B450M Pro4, Teneke parçası kasa ve C4 yerine güzel bir kasa ve PSU.

O güç kaynağını almanızı asla tavsiye etmem, aynı şekilde kasayı da.

Teşekkürler hocam. Kasayla Güç Kaynağı dışında sistemde bir sorun yok sanırım ?

Teşekkürler hocam. Kasayla Güç Kaynağı dışında sistemde bir sorun yok sanırım ?
Var hocam. Bütçeniz için 1660 düşük bir kart. @Clarence Morrow 'ın attığı sistemi alırsanız çok daha iyi olur.

(2 tane RAM alınacak.)
6759₺ hesapladım, sizin sistemden daha ucuz olmasına rağmen daha performanslı ve kaliteli oldu.
1660 yerine 1660 Super, B450M-K yerine B450M Pro4, Teneke parçası kasa ve C4 yerine güzel bir kasa ve PSU.

(2 tane RAM alınacak.)
Teşekkürler hocam. İnceleyeceğim.
@hadwiger @Clarence Morrow İkinize de çok teşekkür ederim. Gönderdiğiniz sistemi almam daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı