6500₺ i5 9400F ve RTX 2060 Sistem Alınır mı?

mrat.ak

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
ÖGG
Öncelikle merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim sizlerin bilgilerine, tavsiyelerine ve tecrübelerinize dayanarak bu konuyu açmak istedim, 6500₺ kadar bir bütçem var ve oyun odaklı bir sistem alacağım Vatan Bilgisayar'da satılan OEM bir sistem hoşuma gitti almayı düşünüyorum fiyatı da tam bütçem kadar sizce bu sistem 6500₺'ye alınır mı yoksa 6500₺'ye daha iyi bir sistem alma imkanım var mı? Şimdiden her cevap ve öneri için çok teşekkür ederim.
Sistem Bu: INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim sizlerin bilgilerine, tavsiyelerine ve tecrübelerinize dayanarak bu konuyu açmak istedim, 6500₺ kadar bir bütçem var ve oyun odaklı bir sistem alacağım Vatan Bilgisayar'da satılan OEM bir sistem hoşuma gitti almayı düşünüyorum fiyatı da tam bütçem kadar sizce bu sistem 6500₺'ye alınır mı yoksa 6500₺'ye daha iyi bir sistem alma imkanım var mı? Şimdiden her cevap ve öneri için çok teşekkür ederim.
Sistem Bu: INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan Bilgisayar
Sanırım aynı sistemi vatan harici başka yerlerden daha uygun fiyata satın alabilirsin. Ancak bence o bütçeye uyan bir sistem olduğu söylenebilir.

Sanırım aynı sistemi vatan harici başka yerlerden daha uygun fiyata satın alabilirsin. Ancak bence o bütçeye uyan bir sistem olduğu söylenebilir.
Teşekkür ediyorum cevabın için, ne kadar daha uyguna alabilirim çok fiyat farkı olmuyor ise Vatandan almak biraz daha akıllıca geliyor bana
Intel i5 9400F yerine AMD Ryzen 5 3600 tercih edin. İyi sosyaller:D.
Cevabın için teşekkür ediyorum, önce ryzen sistem alma niyetim vardı ama sonradan tekrar intel tercih etmek istedim nedense intel bana çok sağlam geliyor daha önceden 2 kere sistem topladım birisi intel diğeri amd’ydi İntel pc’yi kullanırken gerçekten bilgisayar kullandığımı hissedebiliyordum ama amd sistemde o hissi hiç yakalayamadım 🙂 bir çok test videosu izledim hemen hemen kafa kafaya 2 işlemcide
Bence güzel sistem. Başka sitelerden daha ucuza gelebilirdi ama birkaç kuruş fazla verip Vatan'dan almak en iyisi.
Teşekkür ediyorum cevabın için bende öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı