3600MHz RAM almanız daha doğru olur bir şey kaybetmezsiniz hem site daha güvenilir İtopya.
Daha ucuz olmasa 3600 önermem ama daha ucuz olması söz konusu burada.
3600MHz alsa da 3200MHz çalışır denmiş, çalışır çalışmasına ama CL18 olarak çalışır. Neden boşu boşuna 3200MHz CL18 çalışacak bir RAM'i alsın ki?
Üstte atılan RAM'ler marka ve soğutma olarak tamamen aynı denebilir, sadece Corsair LPX modelinden uzak durun. Ben 3200MHz GSkill'i öneririm, aynı soğutma bloğuna sahip modeli kullanıyorum 1.57V vermeme rağmen fazla ısınmıyor.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam verim konusunda oynayacağım en yüksek oyun Rust, God of War oynamayı falan düşünmüyorum
Ayrıca elimde ATX eski bir kasa var kasa yı sonradan alsam parçalar girer mi aynı şekilde mATX anakart kullanıyorum içinde
Yine de 200TL'ye %10 %15'lik bir performans farkınız olacak.
Hem de 3600MHz RAM alabilirsiniz 5000 serisi ile daha uyumlu çalışır oradanda performans artışı olur.
Hem de 3600MHz RAM alabilirsiniz 5000 serisi ile daha uyumlu çalışır oradanda performans artışı olur.
En ucuz Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.271,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.271,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!