VRM soğutması daha iyi, MSI'da 5 faz, bunda 6 faz.MSI ile arasındaki fark nedir?
VRM soğutması daha iyi, MSI'da 5 faz, bunda 6 faz.MSI ile arasındaki fark nedir?
VRM soğutması daha iyi, MSI'da 5 faz, bunda 6 faz.
Kısaca işlemciye giden voltaj ile alakalı, bazı kişiler yetersiz VRM soğutmasından dolayı takılma sorunları yaşayabiliyor.Bütçem ile alakası ne peki sonradan RAM değişme durumu vesaire mi?
Ayrıca önce hangi parçaları almalıyım sizce?
Ben ilk başka işlemciyi almayı düşünüyorum ayrıca stok fan yerine 24mm fan takabiliyor muyum?
İşlemciyi 2. elden alabilirsiniz, R5 5500'ler veya R5 3600'ler 1500 civarına bulunabiliyorlar. Zaten kolay kolay bozulan parçalar değiller.Bütçem ile alakası ne peki sonradan RAM değişme durumu vesaire mi?
Ben ilk başka işlemciyi almayı düşünüyorum ayrıca stok fan yerine 24mm fan takabiliyor muyum?
Anakartta M.2 slotu yok.@NoCubeTV bir gün M.2 SSD alacağınız zaman yine konu oluşturun.
Bütçem ile alakası ne peki sonradan RAM değişme durumu vesaire mi?
Sistem aşağıdaki gibi olabilir.
Asus Prime A320M-F AM4 A320 Sata M.2 Anakart
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Asus Prime Intel Anakart, Asus Tuf Gaming Anakart, Asus Prime Anakart, Asus Proart Thunderbolt Anakart, Asus Prime Intel Anakart, Asus Tuf Gaming Anakart...www.gamemar.com
![]()
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
GSKILL RipjawsV 16GB (2X8) DDR4 3200Mhz CL16 DUAL 1.35V Siyah (F4-3200C16D-16GVKB) « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
![]()
NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-5B1BB-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
İşlemciyi 2. elden alabilirsiniz, R5 5500'ler veya R5 3600'ler 1500 civarına bulunabiliyorlar. Zaten kolay kolay bozulan parçalar değiller.
Kasayı en son alabilirsiniz, sistemi koruyabilecek ve tozunu alacaksanız ilk almanıza gerek yok.Kasasız 6157, 83TL tutuyor
Kasasız 6157, 83TL tutuyor.
Bu bütçede M.2 slotu olan iyi bir anakart yok mu?Anakartta M.2 slotu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.