6500 TL ekran kartı önerisi

alikeskinn53

Decapat
Katılım
23 Mart 2022
Mesajlar
124
Çözümler
1
Yer
Rize/Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 TUF GAMİNG B550-PLUS MSİ RTX 3060 SPH 650W PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Ekran kartı olarak önceliğim RTX 3060 3060'ların arasında en verimli modellerinden tavsiye ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3060 olarak en soğuk çalışan model hangisi mesela bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma.
Hocam şöyle söyliyim ikinci el aldığın için ne desem doğru olmaz. Misal evga Pek bilinmeyen kaliteli bir markadır. Soğutması çok başarılıdır. Ama aldığınız kullanıcı mining yaptı ise bu durum değişebilir. Haliyle pek doğru olmaz model söylemem. Ama önerim değilim gibi piyasada pek bilinmeyen Evga PNY gibi amerikan markalarıdır.

Bu arada buradan ilan atmak yasak diye biliyorum ama daha önce alışveriş yaptığım birisi 6500'e Asus tuf 3060 koymuş. Alınabilir dediği kadar temiz ise. Ama 500 lira daha verip 3070'de düşünülebilir.
 
Son düzenleme:
Hocam şöyle söyleyeyim ikinci el aldığın için ne desem doğru olmaz. Misal EVGA pek bilinmeyen kaliteli bir markadır. Soğutması çok başarılıdır. Ama aldığınız kullanıcı mining yaptı ise bu durum değişebilir. Haliyle pek doğru olmaz model söylemem. Ama önerim değilim gibi piyasada pek bilinmeyen EVGA PNY gibi Amerikan markalarıdır.

Bu arada buradan ilan atmak yasak diye biliyorum ama daha önce alışveriş yaptığım birisi 6500'e ASUS TUF 3060 koymuş. Alınabilir dediği kadar temiz ise. Ama 500 lira daha verip 3070'de düşünülebilir.

Hocam Instagram versm oradan atma şansınız olur mu ilanı.
 
(Mod arkadaşlar ilan paylaşmak yasak mı bilmiyorum ondan dolayı geçici ban yerine mesajı silseniz sevinirim.)
Hocam ilan bu ben aynı kişiden 3070 aldım test ettirdim uzaktan görüntülü. Bir sorun yaşamadım bence bütçene göre iyi bir ürün artarsa 3070 de bakılabilir. Ama belirtmem gerekli ben ilanı pazarlamıyorum. Ürünü test etmelisin. Herhangi bir sorununu bilemem var ise.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı