6500 TL ekran kartsız sistem toplama

Ryuumon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

ASUS Dual RX580 4 GB OC modeline sahibim 6500-7000 TL arasında monitör klavye mouse hariç bir sistem toplamak istiyorum Intel veya AMD fark etmez ileride ekran kartını yükseltebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Kasa hariç 6561 TL etti. Kasayı ikinci el almak isterseniz öneri yapayım. Çünkü 0 kasalarda markasız ürünler bile 700-800 TL olmuş. Onlara o parayı vermektense 2. el markalı kasalar almak daha mantıklı.

Kasa hariç 6561 TL etti. Kasayı ikinci el almak isterseniz öneri yapayım. Çünkü 0 kasalarda markasız ürünler bile 700-800 TL olmuş. Onlara o parayı vermektense 2. el markalı kasalar almak daha mantıklı.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Her şeyi sıfır almışken kasayı da sıfır alma taraftarıyım, bu SSD ve RAM markalarını daha önce hiç duymadım, tecrübe etmedim uzun süreli kullanımda bir sıkıntı yaşatırlar mı?

Bir de üstüne biraz daha para koyup AMD 5600X bir sistem dizmek daha verimli olur mu?

Teşekkürler

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Her şeyi sıfır almışken kasayı da sıfır alma taraftarıyım, bu SSD ve RAM markalarını daha önce hiç duymadım, tecrübe etmedim uzun süreli kullanımda bir sıkıntı yaşatırlar mı?

Bir de üstüne biraz daha para koyup AMD 5600X bir sistem dizmek daha verimli olur mu?

Teşekkürler
Kioxia, Toshiba'nın yeni ismi gibi bir şey. Apacer da ülkemize 2-3 senedir gelen ortalama kalitede bir marka.

Eğer bekleme imkanın varsa Ryzen 5 5500, 5600 gibi işlemcileri bekleyebilirsin. Ama dersen ki ben hemen alıp geçeyim, attığım ürünleri alabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı