hacım excalibur g670 serisini kullandım iade ettim işlemcisi çok cabuk ısnıyor tavsiye etmemExcalibur neden almıyorsunuz?
Bu nasıl bir cevap şimdi kaç derece oluyor 50 mi ?hacım excalibur g670 serisini kullandım iade ettim işlemcisi çok cabuk ısnıyor tavsiye etmem
bu arada +170 tl indirimle 6733 tlye aldım Monster Notebook Abra A7 V11.1.1 - n11.com
indirim kodu alışveriş yapınca geliyor galiba 6500 verdikten sonra 300 tl daha bu model için verilir bence
asıl bu nasıl cevap ne demek istediğinizi anlamadım excaliburu soruyorsanız iade ettim onu coktanBu nasıl bir cevap şimdi kaç derece oluyor 50 mi ?
Excalibur kaç derece oluyordu?asıl bu nasıl cevap ne demek istediğinizi anlamadım excaliburu soruyorsanız iade ettim onu coktan
monsteri soruyorsan bugun siparis ettim henüz elime geçmedi
Termal macunu bittiğinden olabilir mi sence?oyunu açtıktan 5 dakika sonra 100 derece görüyordum oyun açıldığında işlemcisi 50 dereceden 70e zıplıyordu sadece işlemci cok ısınıyordu gpu sıkıntısızdı
Baktın mı termal macuna?2 günlük bilgisayar da termal macunla ilgili bir sıkıntı olabilir mi sence ?
iadeyi kabul ettiler zaten anında
dostum konuyu neden başka yerlere çekiyosun bakıp napıyım 2 günlük cihazın garantisini mi bozayım ısınıyor işte bu kadar basit termal macunla olsa 15 kere aradım servisi onu önerirlerdiBaktın mı termal macuna?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.