6500 TL gaming laptop önerisi

ibrahimserttas

Decapat
Katılım
11 Eylül 2019
Mesajlar
17
Üniversitede okuduğum için kendime bir laptop almak istiyorum. Malum kur ortada 4 bin TL standart bir laptopa vereceğime üstüne biraz daha koyarım Gaming laptop alırım diye düşünüyorum ancak hangi Gaming laptop markasını tercih etme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Aklımda Monster var teknik ekip müşteri hizmetleri konusunda üst düzey oldukları için Monster'a doğru yöneldim


Aklımda bu model var almışken 17.3 bir ekran almak istiyorum açıkcası 15.6 bana biraz küçük geliyor ancak bu alacağım modelde ekran paneli için bir şey yazılmamış IPS veya TN gibi o biraz kafamı karıştırdı.
Monster şart değil dediğim fiyat aralığında bana önerebileceğiniz laptop markası varsa sizleri memnuniyetle dinlerim şimdiden teşekkürler.
 
Bu modelin üst modelini satıyorum bence çok iyi bir model 17.3 ama çoğu 15.6 dan bile hafif çerceve ince slim kasa baya başarılı bir ürün.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı