6500 TL laptop önerisi

MarshWR

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci / Yazılımcı
Bir laptop almayı düşünüyorum, maksimum 6500 TL olacak şekilde Gaming laptop önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

200 TL daha vererek;
Bunu almanı tavsiye ederim.

Benim de aynı civarda bütçem var önerdiğin laptop gerçekten güzel fakat 256 GB SSD yetersiz yükseltince de bütçeyi aşıyor.

Son 2 aydır tamamen bilgisayar fiyatlarını takip ettim. Ve en sonunda şu cihazı aldım. 7000 tl verdim. Okuduğum yorumlar ve öneriler ışığında MSI, Asus Rog ve Dell markalarını takip ettim daha çok. Malzeme kalitesi olarak diğerlerine oranla daha iyi olduklarını öğrendim. Ryzen işletim sisteminin laptop kasasında daha çok ısındığına dair şeyler okudum. Bu nedenle Nvidia ve Intel olarak araştırmalarımı filtreledim. Gtx 1050'den daha sonra çıktığı için daha güncel olan gtx 1650'yi de tabi ki daha yüksek fiyatlı olmasına rağmen bulmaya çalıştım. Eğer 500 TL daha verebilirim dersen benim aldığım cihazı öneririm. Alalı 22 gün oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bir başka öneri de ikinci el almak. Sahibinden üzerinden daha uygun fiyatlara bulabilirsin ancak ne kadar tercih edersin o da senin bileceğin iş.

Niyetim; en azından 8-10 sene bu oyunu açar mı dedirtmeyecek bir bilgisayar almaktı. Ayrıca çoğunlukla fiyatları buradan takip ettim. Dolar şu an sabit veya aşağı yönlü gibi görünüyor. Fiyatların bir miktar düşmesini bekliyorum şahsen. Çünkü dolar yükseldikten sonra güncellendi çoğu.

Hocam şuan dolar çok yüksek bu yükseklikte senin dediğin bütçe ile tam bir gaming laptop alınamaz,alsanda normal laptopa yakın fps veriyor değmez.Doların düşmesini bekle acele edeceğim diyorsan kasa almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı