Honor Pad V9 aşırı ısınıyor

Hayır hocam bende öyle değil sadece kulağımı yaklaştırınca duyuyorum ben. Yükte veya dokununca arttığını görmedim zaten siz diyince fark ettim bende. Sizinki normal değil bence tekrardan servise gönderin.
Tablet boştayken ve oyundayken ses miktarı aynı mı? Ben ekrana dokunduğumda ses biraz artıyor ve basılı tuttuğum süre boyunca aynı şekilde devam ediyor.

Hocam merhabalar, araştıra araştıra bu konuya geldim. Bende şuan aynı tiz sesi duyuyorum kulağımı yaklaştırınca. Tablet Honor Pad V9, bu durum normal mi acaba ?Tableti açtığımda geliyor sol hoparlör tarafından ses. Tableti kapatınca gidiyor. Çok araştırdım, yapay zekaya da sordum ve bobin sesi olduğunu normal olduğunu söyledi. İpad lerde de oluyormuş hatta.
Ben de Mayıs'ta almıştım tableti, sürekli kulaklıkla kullandığımdan geçen aya kadar fark etmemiştim böyle bir şey olduğunu. Ekrana dokununca sesi artıyor mu peki?

@MScofieldz normal günlük kullanımda pek duyulmuyor ama tablete yaklaşınca ses fark ediliyor. Yüke girince ses artıyor ve garip bir şekilde oyunda hoparlör kapalıysa ses daha az duyuluyor, hoparlörü açınca cızırtı sesi artıyor.

Hayır hocam bende öyle değil sadece kulağımı yaklaştırınca duyuyorum ben. Yükte veya dokununca arttığını görmedim zaten siz diyince fark ettim bende. Sizinki normal değil bence tekrardan servise gönderin.
Hala geliyor mu ses tabletleriniz ne durumda ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı